Film: Doctor Strange In The Multiverse Of Madness (2022)
7itmreoknoh81.jpg

İkinci filmde Doctor Strange ve Wanda Maximoff'un yanısıra yeni bir karakter olan America Chavez de olacak. Filmin direktörü Spiderman ve Evil Dead serilerinden tanıdığımız Sam Raimi.

Çıkış tarihi: 6 mayıs 2022

Fragman
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Ayrıca filmde supreme strenghi görebiliriz %80 ihtimalle.
Ara
hd
türkçe altyazılı
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Ana Fragman geldi

俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Gerçek Mandarin bu filmdemi olacaktı?
Ara
(14-02-2022, 12:08)Takeda Akane : Gerçek Mandarin bu filmdemi olacaktı?

shang chi o
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Marvel Illuminati onaylanmış.
Ara
nice.
Ara
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Tv spotlar

俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Filmden ilk klip
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
filmi izledim film güzeldi ve sonunda ne olacağını merak ettim
Ara
Çıktımı film takip edemedim. Gitmelimiyim? @baywatch06
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
evet.
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Filmi vizyona girdiği gün bir de geçtiğimiz gün izledim. İkinci izleyişimde filmde ne olduğunu bildiğimden daha zevk alarak izlediğimi söyleyebilirim. Filme abartılı Avengers seviyesi beklentiler ile gitmezseniz kesinlikle memnun kalabileceğiniz ortalama üstü bir film. Doctor Strange filmi olarak kesinlikle kötü değil ama bence ilk filmden daha zayıftı. Filmdeki favori sahnem İki Strange'in birbirleriyle kapıştıkları sahne olabilir. Bunun dışında spoiler içinde de olsa çok bir şey yazmak istemiyorum. Bence şans verilmesi gereken bir film.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Spoilersiz bir şekilde fikrimi yazayım.

Imax'te gittim pişman olmadın izlemesi özellikle benim için çok zevkliydi. Zaten Sam Raimi eski korku filmi tarzını konuşturmuş. Cheezy dialoglar, değişik editler, farklı kamera kullanımları felan ben sevdiğim için hoş geldi ama aynı yönden birçok insan bunu sevmiyor yine kendini anlatmış ama dialog zayıftı biraz o yüzden. . Mutliverse'ye sadece giriş filmi bu arada madness pek yok o yönden. 

Filmin başındaki fight çok iyiydi ama sonrasında Strange nerf yedi. Endgame, NWH ve şimdi Strange 2'de kendi filminde :D

2 saat 40 dakikalık filmden ana hikaye akışını bozacak şekilde 35 dakikanın kesilmesi ve malum birilerini iyi göstermek için reshootlar yapılınca filmin hikayesel bütünlüğü biraz zayıflamış gibi geldi. Edit ve akış konusunda yine iyiydi de...

俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara

俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
deadpool kısmı enteresanmış
Ara
Kendi filminde yan karakter olmak...

俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.