EU4 - İmparatorluklarınız
Bir cahil daha diğerlerini cahillikle suçlarken apışıp kaldı eveet.
Denemeyi bilene imkansız yoktur.

- III.Alexandros (Büyük İskender)
Ara
Ben ne demişim kamerun aldı mı demişim almış mı almamış dedim nerden üretecek demedim mi ha ? demedim mi sayın seyirciler ey türk halkı
Ara
3535662B57E13AF50B6453162800C3E5BB0E5A0F

so_good.jpg
[+] 1 üye Xepluper nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yeni gelen state ile zorluk yaşamıyon mu ?
Ara
(10-04-2016, 18:32)lortcush : Yeni gelen state ile zorluk yaşamıyon mu ?

Otto'ya büyük bir nerf ama ADM Tech'den gelen bonus State'ler var, ayrıca State bölgeleri genelde Avrupa'da oluşturuyorum, Development'ları daha fazla diye, diğerleri Territory olarak kalıyor.
Ara
d3JXL4.jpg

Ben ottoyu beceremiyorum pek.Anca bukadar çıktı bu tarihe kadar.1480 de viyanayı alıp 1521 de batılı olmama rağmen biraz rezillik ama 3-4 koalisyon savaşına rağmen yıkılmadık .
Ara
İşin zor 1641'de Meksika'yı almış olman gerekirdi (N)
G0kMNN.png
[+] 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Senpai notice me ama ya :(
Ara
Meksikami ? Gaul meksika yerine thrteen colonies girmesi lazım dı :P
Denemeyi bilene imkansız yoktur.

- III.Alexandros (Büyük İskender)
Ara
-Arşivden, 1.15 yamasında Romanya oynarkene..

#MadeDraculaStronk

D2AN0Z.jpg

Biraz da Bizans atak demi

OAl1g3.jpg

Yk9X0D.jpg
[+] 4 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
1.16 ile gelen saçmalıklar serisine kaldığımız yerden devam ediyoruz. 

Baktım yapacak devlet kalmadı Muslera misali onu da ben yaptım.

4rA504.png

:/

MpQrvN.png
[+] 2 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İmparatorluğunuzu paylaşın galiba ilginç görüntüler konusu olmaya başladı.
Ara
(16-04-2016, 19:34)lortcush : İmparatorluğunuzu paylaşın galiba ilginç görüntüler konusu olmaya başladı.

Aynı oyunda olduğu için göndereyim dedim ne var ki bunda ne kızıyon :(
Ara
Bir de mod olcan.
Ara
?interpolation=lanczos-none&output-forma...olor=black
4D6B0FF845F62D2AA03F0EE2596FBEDC4B2C31CA
6F4ACB22389D233B90E0902020CD941FD923C17D
Ortodox arabın romaya dönüşü
p8RNv0.png
[+] 1 üye Fire nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Nasıl Orthodox olduğunu ve Roman Empire'ı kurmak için nereleri almamız gerektiğini sorabilirmiyim ?
Soğuk içiniz.
Ara
(17-04-2016, 05:36)Blorg : Nasıl Orthodox olduğunu ve Roman Empire'ı kurmak için nereleri almamız gerektiğini sorabilirmiyim ?

Osmanlıyken etrafın ortodox ülkelerle dolu ilk bunları işgal et ve ele geçir burada en önemli husus mevcut toprak sayısının yarıdan fazlası ortodox olmalı (30 toprak sende 16 sı ortodox olmalı ) bu yüzden karamanoglu gibi beylikleri ihlak etmeden önce seri şekilde balkandaki ülkeleri işgal etmen gerek ortodox olmadan önce istanbulu ele geçirip empire olmayı unutma bu biraz ortodox olmanı zorlaştırır ama erken oyunda imparatorluk olma epey avantajlıdır
%50 den fazla oldugunda 1444 deki mevcut topraklarından birine misyoner yolla ve revolt riskini otonom alarak yada başka bir etmenle (aşırı genişleme - stabilite vb ama pek tavsiye etmem otonom almak iyidir) isyan çıkabilecek duruma getir 
burada 2 husus var otodox olurken tekrardan 
1.İsyanın çıkmasını beklemek yavaştan tüm ülkeni ortodox yapmasını beklemek (zahmetli uzun iş)
2.Direk şartları kabul ederek direk ortodox ol (hızlı ve etkili ben bunu yaparım)
ilk idea olarak da ya din yada hümanist ideası almanı tavsiye ederim  bunun dışında tüm idea seçimlerin senin oyun stiline bağlı 

başka merak ettiğin bir soru varsa cevaplayabilirim
p8RNv0.png
İp var orda
Ara
(17-04-2016, 09:02)lortcush : İp var orda

He ip  :') 
Halis  mulis ironman lobisi ürünü %100 
o değil başarımı alamadım karadeniz kıyılarının hepsini istiyormuş bilsem litvanyayı annexlerdim
p8RNv0.png
[+] 1 üye Fire nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Madem Ironman lobisi iş üstünde seviyeyi yükseltelim, aha bu da benden gelsin ::)

1.16 patchi geldiğinden beri achievement pop-up olmuyor bende buradan ss alıyorum. Sonuç olarak sigara işinden sonra porselen işine de el attık. 

9o1bL8.png
[+] 3 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.