İleti Sayısı: 9,269
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Microsoft'da New Vegas 2'nin gerçekleşmesi konuşuluyormuş ama bu yıllar alabilirmiş.
•
Imperium:
26
Yaparsa Obsidian yapacak Microsoft çatısı altındalar ama Chris Avellone Obsidian'da değil o bir eksi.
•
İleti Sayısı: 95
Imperium:
0
Bu oyunda dağdan gitmek gerçekten bir gün bana kalp krizi geçirtecek. Normalde daha az tehlike olur diye yollardan gidiyorum ama ara sıra gideceğim yerlere daha hızlı gideyim diye dağlardan gidiyorum. Her seferinde karşıma ya dev akrepler ya görünmez sürünen yaratıklar ya da üstüme deli gibi koşan zombi gibi şeyler ile karşılaşıyorum. En basitinden bir akrep gördüğümde yanından sessizce gitmeye çalışıyorum ama beni görüp üstüme doğru hızlıca gelmeye başladığında aramızda mesafe olsa bile nabzım deli gibi artıyor. Kısacası bu oyunda mümkünse kesinlikle yollardan ilerleyin evet arada sırada dev karıncalar yolunuza çıkabilir ama şahsen beni akrepler kadar heycanlandırmadılar.
•
İleti Sayısı: 908
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
o üstüne deli gibi koşan zombilerin olduğu yerleri biraz araştırmanı tavsiye ederim oyunun bence en ilginç mekanlarına ulaşabilirsin :)
•
Imperium:
0
Ben mümkün olduğunca belaya bulaşmak istemiyorum sakince yaşayıp gerekmedikçe bir yaratık öldürmek istemiyorum...
•
Imperium:
26
İyi level kas sonra karşında kimse duramaz.
•
Imperium:
0
Oblivion'dan sonra level konusu bende travma yaşatmıştı ama dediğini uygulayacağım.
•
Imperium:
26
Oyunu onlarca kez bitirmiş biri olarak söylüyorum her oynadığımda farklı birşeyle karşılaşmışımdır.
•
Imperium:
0
Benim ikinci kez oynayışım oyunu hiç bitirmedim sadece oynadığım karakterden sıkılıyorum ama oyunu gayet beğendim muhtemelen şu an oynadığım karakteri de sileceğim ve zor seviyede yeni bir başlangıç yapacağım böylece atmosferi daha da iyi hissedeceğimi düşünüyorum.
•
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Benim üzerime koşan canavarlardan öğrendiğim tek şey, diyaloglara dikkat edip en güvenli yolu bulmak. Oyun bildiğin mantığımı kullanmaya zorluyor, müthiş bir şey bu. Örneğin Deathclawlar.
•
Imperium:
26
O Deathclawlar yokmu o Deathclawlar çok yaramaz onlar.
•