İleti Sayısı: 357
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Ben şahsen denedim ve beğendim bir sürü sıkıntısı var diyen arkadaşlarda sözüm şu Arkadaşlar oyun yayınlanmadı bile sızıntı sonucu çok erken bir sürümüne erişebildik sadece adamlar oyunu böyle açık betaya çıkarmayı bile düşünmüyorlar yani
A man's greatest joy is crushing his enemies
•
İleti Sayısı: 19
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
21-04-2022, 14:03
(Son Düzenleme: 21-04-2022, 14:07, Düzenleyen: Boltux. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.
Düzenleme Nedeni: Yanlış Alıntı
)
(19-04-2022, 11:35)Raider41 : Benden özel olarak isteyen herkese Torrent linkini attım arkadaşlar umarım bir sıkıntı olmamıştır lakin oyun korsan değil çünkü daha çıkmadı yani
Ben de alabilir miyim? Bir de bir sorum var bununla ilgili özel olarak mesaj atamadım. İyi günler dilerim.
•
İleti Sayısı: 1,519
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Martin abimiz cok iyi bi cevap yazmis korsan versiyon icin. Oynamadan once ona bir bakınız.
https://forum.paradoxplaza.com/forum/thr...k.1521391/
•
İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Martin abi aglio
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 6
Imperium:
0
Dili ayarlardan Türkçeye çevirmeye her çalıştığımda bir süre donup İngilizce kalıyor. Size de oluyor mu?
•
İleti Sayısı: 1,584
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
44
(21-04-2022, 20:56)Lodbrok : Dili ayarlardan Türkçeye çevirmeye her çalıştığımda bir süre donup İngilizce kalıyor. Size de oluyor mu?
C:\Users\User\Documents\Paradox Interactive\Victoria 3 yolunu takip ederek (Belgelerim'deki Paradox Interactive klasörü) pdx_settings.txt'i açıp, Ctrl+F ile "lang" kelimesini aratıp, şu aşağıdaki satırdaki value değerini "l_turkish" ile değiştirip kaydedin. Oyuna girdiğinizde Türkçe açılması lazım.
Kod: "language"={
version=0
value="l_turkish"
}
•
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
21-04-2022, 21:27
(Son Düzenleme: 21-04-2022, 21:30, Düzenleyen: zhugeliang.)
(19-04-2022, 11:35)Raider41 : Benden özel olarak isteyen herkese Torrent linkini attım arkadaşlar umarım bir sıkıntı olmamıştır lakin oyun korsan değil çünkü daha çıkmadı yani Banada yollayabilir misiniz?
(20-04-2022, 15:05)Lodbrok : Yolladığın için teşekkürler kanka @Raider41 Merhaba size biri link yollamış galiba sizde bana yollayabilir misiniz?
•
İleti Sayısı: 77
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Arayüz olarak çok kaotik duruyo demiştim, hiç olmazsa arayüzü iyileştirmek ai'yi iyileştirmekten daha kolay olur. Bence oyunun pre ve late oynama süresi içinde ne sunduğu daha önemli, bu konu için oynayan arkadaşlar nasıl bir deneyimle karşılaştı merak ediyorum.
İleti Sayısı: 6
Imperium:
0
@ Craetus çok teşekkür ederim dediğinizi yapınca oldu.
@ zhugeliang maalesef özel mesaj atamıyorum.
Aşağıdaki 1 üye Lodbrok nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Lodbrok nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Craetus
Imperium:
44
Martin Anward :Victoria 3 içerik tasarım ekibi, eyalet ve bölge sınırları için harita revizyonları üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Genel iş bitmiş olmaktan çok uzak olsa da, şu anda Güney Amerika'da işlerin nasıl göründüğüne bir göz atalım.
İleti Sayısı: 6,414
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Dün r/victoria3'te Brezilya'daki bölgelerin düzeltilmesi gerektiğine ilişkin bir post paylaşılmıştı. Epey hızlı olmuş.
Imperium:
44
Martin Anward :Victoria 3 harita yeniden düzenlemeleri, Arabistan'daki bazı değişikliklere devam ediyor. Bu revizyonların tüm dünya haritasında devam eden bir çaba olduğunu ve henüz bitmediğini unutmayın!
Imperium:
44
Martin Anward :Size Doğu Asya'daki bazı harita değişikliklerini gösterdim. Kore sınırlarımızla ilgili tarihi kaynaklarla desteklenen oldukça fazla geri bildirim aldık ve bu nedenle bugün onları daha tarihi hale getirmek için bazı değişiklikler yaptık.
Bu harita revizyonları sırasında tavsiyelerinizin daha fazla gerçekleşeceğini şu anda garanti edemesem de, harita revizyonları önerirken kaynakların bizim için ne kadar değerli olduğundan bahsetmek istedim - özellikle bu kaynaklara İngilizce olarak erişmek zorsa!
Martin Anward :Bugün birkaç küçük değişiklikle, Fin/Karelya Eyalet Bölgelerinde bazı değişiklikler ve Çerkesya ve Kafkas İmamlığının eklenmesiyle harita tanıtımları dizisini sonlandırıyoruz. Bu, şu ana kadar yaptığımız her değişikliği gösterdiğim anlamına gelmiyor ancak önümüzdeki hafta gösterecek başka bir şeyim var!
Imperium:
44
Martin Anward :Bu hafta bir Victoria 3 geliştirici günlüğü gelmeyecek olsa da, şu anda dahili olarak test edilmekte olan ticaret ile ilgili bazı değişiklikleri gösteren size özel bir tanıtımımız var...
•
İleti Sayısı: 5,320
Imperium:
35
İleti Sayısı: 1,140
Imperium:
5
Abii nasıl sessiz kaldınız yahu bomba gibi durmuyor mu?
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•
İleti Sayısı: 3,663
Imperium:
54
Yarınını yarat yazısını görünce biraz korktum. Eu4'teki gibi avrupa fetheden afrikalı kabileler görür müyüz diye.
•
İleti Sayısı: 487
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
3
(13-06-2022, 10:47)Zebercet : Abii nasıl sessiz kaldınız yahu bomba gibi durmuyor mu?
Sızıntıdan sonra normal milletin tepki vermemesi
•
İleti Sayısı: 1,140
Imperium:
5
(13-06-2022, 12:18)Val Thorne : (13-06-2022, 10:47)Zebercet : Abii nasıl sessiz kaldınız yahu bomba gibi durmuyor mu?
Sızıntıdan sonra normal milletin tepki vermemesi Sahi yeni gördüm, meğerse oynanış videoları doluymuş Youtube. Sızdığını biliyordum da hiç açıp bakmamıştım.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•
|