HOI 4 Almanya Her Oyunda Lojistik Sorunu
Kolay gelsin.

HOI 4'te daha 50 saatim var. Ve şu lojistik sorununu bir türlü çözemedim. Ve bununla birlikte bir kere bile Fransa'ya giremedim. Çünkü lojistik sorunu çekiyorum.

Mesela:

6-jpg.1443342

ekran-goeruentuesue-2022-07-06-203812-jpg.1443343

Bu lojistik sorunuyla başım dertte. Bu sorun neden olur? Sorunun oluşmaması için neler yapmalıyım?
Ara
Tank birimlerini kullanma.
[+] 1 üye BeRDuSH nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Eksiklik çektiğiniz ürünleri üretmek için daha fazla askeri fabrika atayın veya templatelerinize üretemeyeceğiniz kadar tank vs eklediyseniz onlarda azaltmaya gidin.
Üstte gök basmasa, altta yer delinmese Türk milleti; ilini, töreni kim bozabilecek?
[+] 1 üye Kul Tigin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
4500 kamyon eksiği, 9300 orta tank eksiği !!
Bu kadar eksikle tank tümeni oluşturmayı bıraksan iyi olur.
q59zb6s.jpg
[+] 1 üye irfandurmus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yani, tank vermeden oluşturduğun tank birlikleriyle nasıl bir sonuç bekledin bilmiyorum ama 1940'da 10k tanka sahip olmak aşırı zor bir olay. 5-6 tane tank tümeni oluştur en fazla, onlar da cephe yarma birliğin olsun
Space-Background.gif
[+] 1 üye Yasin Ahmet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
10 k tanka sahip olsa bile yakıt yetiremez ki ben world conquest yaparken güney amerikayı fethederken oyun sonu eğlencesi olsun diye basıyorum 20 30 k tank
[+] 1 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.