İleti Sayısı: 849
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
16
Leyleklerin uçuşu, sisle gelen yolcu gibi kitapların yazarı olan Jean-Christophe Grange'in kitaplarına benzer tarzda bir kitap arıyorum bu tarzda bir yazar veya kitap önerebilir misiniz?
•
İleti Sayısı: 908
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Tess gerritsen. Simon Beckett. Ian rankin. Henning mankell. Ellis peters. İlk aklıma gelenler bunlar. Tabi başkaları da vardır. Bu örnekler de tamamen grange ile yanı olmayabilir ama yine de bakmaya değer.
İleti Sayısı: 3,980
Imperium:
52
Grange'ın Kurtlar İmparatorluğu, Kızıl Nehirler ve Siyah Kan isimli kitapları da çok ünlüdür. Haricen Tess Gerritsen, Agatha Christie, Glenn Meade (favorim), Türk yazarlardansa Ahmet Ümit ve Emrah Serbes tercih edilesi yazarlardandır.
Biraz gizem istersen de Dan Brown'a bakabilirsin.
Aşağıdaki 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Pharmacist
İleti Sayısı: 2,014
Imperium:
28
Bahsettiğiniz yazarı daha önce okumadım ama polisiye romanı deyince ilk önereceğim isim Agatha Christie olur. Agatha'nın tüm romanlarını beğeneceğinizi düşünüyorum. Doğu Ekspresinde Cinayet ve Gece Yarısı Cinayeti benim en beğendiklerimdendi. Bir de Dan Brown'un 'Cehennem' kitabını öneririm. Dünya nüfusunun çoğunu öldürmeyi amaçlayan bir bilim adamının izin süren ekibi konu alıyor. Romanın büyük bir kısmı da İstanbul'da geçiyor, yine polisiye ağırlıklı bir kitap.
Aşağıdaki 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Pharmacist