[MP] ANNO 1404 History Edition - Multiplayer Eylül 2022
c35917c6-bd21-4d85-863e-20f5a728de39.jpg

ANNO 1404 History Edition Eylül 2022 Multiplayer etkinliğine hoş geldiniz.

Etkinliğin İşleyişi
  • Etkinlik günü Çarşamba'dır, 19:00'da oyun başlar.
  • Oyunda 4 takım bulunur. Her takımda belli rollerde belli kişiler bulunacaktır.
  • Oyun ayarları ilerleyen günlerde belirlenip etkinlik konusundan duyurulacaktır.

Takımlar
Takım #1
Görsel
Oyuncular
@Ayro
2. Oyuncu
Takım #2
Görsel
Oyuncular
@Aytaç
@Athule
Takım #3
Görsel
Oyuncular
@Duman
@Ragnvaldr
Takım #4
Görsel
Oyuncular
@SoulForged
@raskol
Ara
Katıldım, kırmızı takım bende.
Katılıyorum.
Ara
katılabilirim.
Ara
Katılıyorum
Ara
Katılıyorum. Seriye ve oyun türüne yeni giriş yapıyorum o yüzden tecrübeli bir takım arkadaşı isterim.
Ara
Benim takımda dağılım düşüncem:

1. Kuzeydeki ana adayı yöneten oyuncu
2. Güneydeki ana adayı yöneten oyuncu
3. Kendine has küçük adaları yöneten oyuncular

Özellikle ilk defa oynuyorum diyenler 3. kategoride benim takımda yer alabilirler. Oyunu multiplayerda öğrenmek kolay.
Katılıyorum. Daha önce oynamadım.
Ara
Ben de eklememisiniz takima ama biraz tecrübem var multi etkinligine katilmistim onceki singleda da 50 -100 saat vardir oyun surem.
İkiserli mi olcak takimlar nasil oynancak
Ara
Bugun basliyo muyuz?
Ara
Bugün 19.00'da başlıyoruz.

@Aytaç
@Duman
@raskol
@Ragnvaldr
@Athule
Ara
Karasularımıza saygı gösteren diğer adalarla ticarete açığız.
Oda kuruldu, oyunun Venice versiyonu ile oynayacağız.

Davet almak için Ubisoft Connect nickim: AyroV

@Aytaç
@Duman
@raskol
@Ragnvaldr
@Athule
Ara
Biraz gecikeceğim.
Ara
Geliyirorum
Ara
Etkinlikten ayrıldım.
Ara
Oyunun başında ilk 10 dakika uygun ada bulamamanın ardından küçük bir adaya yerleşmek zorunda kaldık. İlk kez bütün üretimi başka adalara aktarmam gerekecek gibi görünüyor.

[+] 1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Kırmızı takım olarak büyük ada kaygımız olmamasına rağmen, Mavi takımın zorlamasıyla daha uzaklara yelken açtık ve nispeten büyük bir adaya yerleştik. Maviler sonrasında etrafımızdaki adalara yerleşmeye devam ettiler. Güneyde diğer takımların adalarına liman atmamak için hem Hurma hem Baharat üretmeyen adaya yerleştik. Şu raddede maviler dışındaki takımlarla ticarete sıcak bakıyoruz.
Mavi takim olarak yanlis anlasilmalara maruz kalmisiz oyun basi ortadaki adaya yerlestik sonrasinda baharat uretimi icin guneye gittim sonrasında da bize en yakin tahil ekmek bira uretimi yapabilcegimiz adaya ciktik bu ada kirmiziyla aramizda ortak alandaydi kendileri uzun sure o adaya genislemediklerinden biz yerlerstik uretimlerimiz yukselisimiz hizli ilerledi
Ara
Mavi takım olarak, en büyük adaya yerleşip güneyde 2 adaya birden konan kırmızı takımın ileride yapmayı planladığı agresif bir hamleye zemin hazırlamak için hayalinden ucuz bir 'casus belli' oluşturma çabasını kınıyoruz.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.