2023 Kış Chivalry II Etkinliği
Varlk_51000x.png

2023 Kış Chivalry II Etkinliği

Chivalry II 2021'de Epic Games Stora'a özel çıkış yapan orta çağ temalı bir çok oyunculu aksiyon savaş oyunudur. 12 Haziran 2022 itibari ile Steam'e geldi. Sürekli ücretsiz güncelleme alan oyuna en son 2.7 Winter War güncellemesi ile kış temalı içerikler ve etkinlikler eklendi.
Önceki etkinliğimize 9 üye katılmıştı, talep üzerine yeni bir etkinlik başlatıyoruz. Herkesi bekleriz.

Etkinliğe dair başvurular ve paylaşımlar bu konu altında yapılır.
Katılımcılar:
@Elefsar
@Noir
@Val Thorne
@Ferreke
Ara
Katılıyorum.
Ara
Halen güncel etkinlikse katılıyorum
t8nubAh.gif
Ara
katılıyorum
Ara
@Noir ile girdiğimiz bir oyun sonu görüntüsü. Noir iyi oynuyordu baya.

Görsel

Sonra arena girdik, herkes 1v1 atıyor. Noir'ın kolumu kopardığı ölümüm:

Görsel
Ara
katılıyorum
Ara
@Val Thorne rakiple yumruk yumruğa kapışırken @Pharmacist de arp çalıyor.

Görsel

@Val Thorne rakipten kaçarken @Pharmacist yine arp çalıp val'in ölmesini izliyor.

Görsel
Ara
(12-02-2023, 21:13)elefsar : @Val Thorne rakipten kaçarken @Pharmacist yine arp çalıp val'in ölmesini izliyor.

Algı yapılmış kaçma sebebimiz arkadaşı yumruk savaşına davet etmemize rağmen bize silahla saldırmasından dolayı bana en yakın silaha doğru hareketlenmemdi.
t8nubAh.gif
Ara
@Pharmacist ile koruma hedeflerinde engineer karakterler ile görevimizi ifa ediyoruz.

Görsel

@Ferreke ölüm kalım dövüşü yaparken @Pharmacist ile izliyoruz.

Görsel

Zorlu 3v3 sonrasında galibiyeti aldık.

Görsel
Ara
Önceki oyun gayet eğlenceli geçmişti. Bi ara @Pharmacist rakipleri hasar almadan tokatlamaya başlamıştı. Bir rakibi kendisinden aman dilenirken yakaladığım görüntü:

Görsel

@Ferreke 'nin de kaliteli oyunu ile galibiyeti almıştık.

Görsel
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.