Aksiyon: Valorant

Valorant, 5v5 olarak oynanan karakter tabanlı bir FPS oyunudur.

Geliştirici: Riot Games
Yayıncı: Riot Games
Çıkış tarihi: 2 Haziran 2020
Platformlar: PC

Valorant ile ilgili haberleri, ekran görüntülerinizi ve daha fazlasını bu konu altında paylaşabilirsiniz.

tTRiYax.png
Ara
Oyun bana cs-go ve apex karışımı birşey gibi geldi. Ultiler ve yetenekler direk apex hissiyatını veriyor insana. Oynayanı olur ancak bu oynayan sayısı tft gibi bir anda düşer mi yoksa hep sabit kalır mı merak konusu. Bir diğer merakım ise cs-go dan oyuncu çalacak bir oyun olur mu? Eğer böyle bir oyun olursa csnin cevabı ne olacak?
Ara
Overwatch ile CS:GO'nun çocuğu olsa böyle bir şey olurdu diye düşünüyorum. Arkadaşlarım zorla ısrar etmezlerse oynamayı da düşünmüyorum. Artık böyle uçtulu kaçtılı FPS oyunları beni sıktı. Daha ağır ama daha taktiksel FPS oyunları tercih etmeye başladım son zamanlarda.
76561198034761601.png
Ara
[+] 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
2-3 gündür oynuyorum ve gayet hoşuma gittiğini söyleyebilirim.Sıkıntılarına bakarsak, bazı herolar çok güçlü iken bazıları çok güçsüz kalıyor.Örneğin Sage´in skilleri s+ tier denecek düzeydeyken Brimstone yanında a ya da b tier kalıyor.Buradan anladığım ya oyun sürekli patch yeyip tierler değişecek, ya da düzenleme getirilecek.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
Ara
Diğerleri gibi birkaç ay sonra unutulur
[+] 2 üye Ferreke nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Güzel oyun. Acayip hype oldu. Beta sonrası Summit1g 48 saat filan yayın yapmıştı belki daha fazla. E-spor takımları dahi şimdiden kuruldu. Raze denen bozuk karakteri dengeleyip daha fazla harita eklerlerse zaten patladı da oyun daha da patlar gider kimse tutamaz arkadaşlar.
Ara
Bunun gibi çabuk yükselen oyunlar genelde çabuk düşüyorlar. Hemen E-Spor takımları kurulur. Turnuvalar düzenlenir. Yayıncılara primler verilir. Reklamlar yapılır. Bi anda herkes bunu oynar. 2 sene sonra dönüp bakınca öyle bi oyun mu vardı denir. Saman alevi gibi parlayıp oyun dünyasında iz bırakmadan silinirler. Çok gördük bunun gibileri.
Sic Parvis Magna
Ara
Riot Games, Valorant anticheat programının açığını bulabilenlere 100,000$'a kadar para ödülü teklif ediyormuş.

https://www.game-debate.com/news/28736/r...t-software

Oyunun açığını bulmak neyse de bu anticheat programı için bulunduğu bilgisayara zarar veriyor veya kişisel bilgileri çalıyor iddiaları daha büyük sıkıntı olsa gerek.
tTRiYax.png
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Arkadaki müzik çok iyi olmuş.
Ara
Kaslı bıyıklı yeniçeri beklerken olmadı bu riot
[+] 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bugün gelen yama ile Türk Ajan Fade oyuna eklendi.
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Valorant Çin'de çıkmış.

WhaW8Am.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.