İleti Sayısı: 6,433
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Steam Next Fest süresince (16 Ekim'e kadar) demosunu oynayabilirsiniz.
•
İleti Sayısı: 3,992
Imperium:
53
Hahahaha leş bir simülasyon oyunu bizi bekliyor sanırım. Görsel kalite yerlerde, oynayış Satisfactory'ye benziyor ama onun gelişmişi falan olması lazım ki alınsın. Görsellerdeki robotları acaba NPC mi dedim, otomasyon için farklı bir konsept, ama sanmıyorum, coop olduğunu varsayarak oyuncular olduğunu düşünüyorum. Yer altına girmek, kazılabilir/yıkılabilir yeryüzü bi tık farklılık katacak gibi duruyor, ancak mobil oyun görüntüsünden kurtulması lazım.
•
İleti Sayısı: 116
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
1
Dlc dünyasında bir ilk'e hazır olalım. "kazmanın sapı, üzümün çöpü" için dlc çıkarabilecek tek firmanın Paradox olduğunu biliyoruz da, gerçekten kazma sapına dlc gelecek sanırım?!?
•
İleti Sayısı: 8,092
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
2 Mayıs'ta erken erişimde çıkacak.
•
İleti Sayısı: 3,992
Imperium:
53
Biraz yayıncı izledim de görseller çok kötü. Yani bazılarının kendine has bir grafiği olur ama bu resmen kötü yapılmış. İçerik de dolu gibi olsa da tasarımı alternatiflerinin gerisinde kalmış. Böyle bir oyun geliştirirken insan bu türün sektörde önde gelen oyunlarını bi oynar inceler. Artı yönlerini alıp eksilerinden geri durmaya çalışır. Güzel olarak dikkatimi çeken noktası toprak altı endüstrisinin olması.
Aşağıdaki 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Justicar