İleti Sayısı: 151
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
04-05-2024, 21:35
(Son Düzenleme: 04-05-2024, 22:00, Düzenleyen: Ottomans58. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
Arkadaşlar arkadaşım tutturdu valorant oynuyalım diye ben de bir kaç yerde oyunun anti cheati biraz sıkıntılıymış diye okudum işlemcinin karnel ring 0 seviyesine felan kuruluyormuş ve buda pc de sorun oluşturuyormuş performans açısından yazılımsal sorunlar gibi indirsem bir sorun çıkar mı ?
•
İleti Sayısı: 8,090
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Ben Valorant oynamıyorum. Geçenlerde League of Legends'i yüklemiştim onun yanında Vanguard yüklendi ve birkaç kere bilgisayara restart at demesi dışında bir sıkıntısı olmadı.
•
İleti Sayısı: 12,365
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Sistemden sisteme çok farklı durumlar yaşanabiliyor. Birebir aynı donanımlarda bile farklı deneyimlere sahip olan kişileri duydum. Günümüzdeki çoğu anti hile yazılımı kernel seviyesinde çalışıyor, buna Easy Anti Cheat gibi anti hile yazılımları da dahil. Vanguard'ın bunlardan farkı, diğer anti hile yazılımları yalnızca oyun aktifken çalışırken Vanguard'ın PC açıkken 7/24 çalışır hâlde olması. Mevcut durumda bunun herhangi bir kasıtlı zararı olmasa da çekinceleriniz varsa önermem.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Ottomans58