İleti Sayısı: 4,014
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
Heyecanla beklediğim bir yapım. Hiroyuki reisin olduğu filmleri genel olarak beğeniyorum zaten.
Imperium:
53
İlk iki bölümünü izledim. Nefes kesiciydiler. Hiroyuki Sanada'nın ağırlığı, Blackthorn'u oynayan elemanın rolünü çok iyi kaldırması, dizi çekimi ve hikaye ilerleyici, atmosfer ve Japonya'nın o dönem ön plana çıkan hali... Hepsi çok başarılı.
İleti Sayısı: 607
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Game of Thrones in Samuray versiyonu kalite on numara yılın en iyi dizi adayı. Mini dizi şeklinde olursa yandık seyir zevkimiz kısa sürer.
İleti Sayısı: 3,336
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
56
Gelecek hafta final yapacağı için başlayıp yetiştim. İnanılmaz güzel olmuş. Yalnız tek sezon olmasını beklemiyordum. Bu kadar beğenildiği için yazarın diğer kitaplarını da yeni sezon veya yeni dizi olarak ekrana getirirler umarım.
İleti Sayısı: 3,336
Imperium:
56
2. ve 3. sezon için yenilenmiş. Açgözlülük de böyle bir şey.
•
Imperium:
53
Hahahaha. Dizinin finalini eleştirenlere ama kitap böyle, adamlar kitabına uygun yapmışlar diye savunanlar vardı. Hatta ben de yaklaşımı mantıklı ama gereksiz bulmuştum. Madem kitabına uymayacaktınız neden saçma sapan bir final yaptınız? Sanat tasarımı açısından fevkalade bir diziyi yakışmayan bir sonla bitirdikten sonra yeni sezon haberi geliyor. Bu haberi meşru kılacak en önemli olay yeni sezonda final sahnesinde bahsi geçip pratikte görmediğimiz şeylerin çekimi olabilir.
Aşağıdaki 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Semavi7
İleti Sayısı: 3,104
Imperium:
36
Diziye yeni başladım. İlk iki bölümü beğendim. Bir kaç zorlama anlamsız sahne vardı gözüme batan. Onun dışında mekan tasarımları oyunculuklar iyi görünüyor. Devam ediyorum.
Aşağıdaki 1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Craetus
İleti Sayısı: 828
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
Hangi shogun döneminde geçiyor
•