Rapor: CK3 Türkçe Yamada hata alıyorum.
Oyunu steamde orjinal oynarken diğer hiçbir modta hata almıyorum sorunsuz acılıyor oyun ama Türkçe yamayı aktif ettiğimde oyun yükleme ekranında kalıp hata veriyor çözümü konusunda yardımcı olabilecek var mı manuel olarak kurmayı da denedim aynı şekilde yükleme ekranında atıyor oyundan. Şuan ki sürümüm 1.9.2 fakat güncel sürümlerde de değişen bir şey olmuyor.
Ara
En güncel sürümde denediniz mi?
Ara
Hata metni nedir? Neden 1.9.2?
(31-05-2024, 17:50)Selene : En güncel sürümde denediniz mi?
Evet denedim ama değişen bir şey olmadı.

(31-05-2024, 18:53)Duman : Hata metni nedir? Neden 1.9.2?
Ekran görüntüsü atmayı bulamadım son güncellemede modsuz dahi sorun yaşıyorum o yüzden 1.9.2 oynuyorum. 
Paradox cras reporter 
An error has occured and te application quit unexpectedly. A crash report has been generated which could help us to fix the issue in a future release. 
crash report size: 123.3 mb 
please tell us more about what happened just before the crash...
hatasıyla oyundan atıyor Türkçe yamasını olmadan girdiğimde bir sorun olmuyor.

Türkçe yamayı tek başına da denedim manuel kurumda dahil gene aynı hatayı veriyor sadece report da yazan mb değişiyor o kadar.
Ara
Oyunu en güncel sürüme alıp, dosya bütünlüğünü doğruladıktan sonra başka mod kullanmadan açmayı deneyebilir misiniz
Ara
(31-05-2024, 21:09)Selene : Oyunu en güncel sürüme alıp, dosya bütünlüğünü doğruladıktan sonra başka mod kullanmadan açmayı deneyebilir misiniz
Denedim fakat aynı sorun devam ediyor yükleme ekranında atıyor oyundan.
Ara
Son güncellemede modsuz dahi sorun yaşanıyorsa ya kurulumla ya sistemle alakalı zaten bir sıkıntı vardır. 1.12 sürümü açılırken çöküyor o sebeple 1.11 değil, 1.10 değil, 1.9'da oynuyorum gibi bir durum normal değil, 1.9'da 1.12 yamanın çalışmaması kadar doğal bir şey de maalesef yok. Önce yamasız bir şekilde oyununuzun 1.12'de neden çöktüğünü çözmeye çalışın, gerisi gelir diye düşünüyorum.
(31-05-2024, 21:26)Duman : Son güncellemede modsuz dahi sorun yaşanıyorsa ya kurulumla ya sistemle alakalı zaten bir sıkıntı vardır. 1.12 sürümü açılırken çöküyor o sebeple 1.11 değil, 1.10 değil, 1.9'da oynuyorum gibi bir durum normal değil, 1.9'da 1.12 yamanın çalışmaması kadar doğal bir şey de maalesef yok. Önce yamasız bir şekilde oyununuzun 1.12'de neden çöktüğünü çözmeye çalışın, gerisi gelir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.