Hoi4 Açamıyorum Lütfen Yardım Edin
Evet az önce sırf bunu sormak için hesap bile açtım. Ben normalde crack oynuyordum bi arkadaşımın steam hesabında oyun var, geçen gün aile kurduk onun oyunlarına erişebiliyorum crack versiyonu sildim orijinalini yükledim fakat açamıyorum, oyun açılıyor ama yükleme ekranını geçemeden hata verip kapanıyor lütfen yardım edin, eskisinden kalan dosyalar yüzündense -ki her şeyi sildiğime inanıyorum- görme şansım var mı indirmek benim için çok önemli.
Ara
Belgelerimdeki paradox klasörünün içindeki hoi4 klasörünü silmeyi denediniz mi?
WhaW8Am.gif
Ara
(11-07-2024, 11:45)PCOyun : Belgelerimdeki paradox klasörünün içindeki hoi4 klasörünü silmeyi denediniz mi?
Ivern profilinizde ne kadar da ihtişamlı duruyor :grinn: Denedim ama sonuç vermedi yine de teşekkür ederim
Ara
Verdiği hatayı ekran görüntüsü alıp paylaşmanız mümkün mü?
WhaW8Am.gif
Ara
(11-07-2024, 14:17)PCOyun : Verdiği hatayı ekran görüntüsü alıp paylaşmanız mümkün mü?
Ekran görüntüsünü almadım ama bu hata. Oyun açılıyor yükleme ekranı geliyor, single player veya multi player gibi seçeneklerin olduğu menüye gelemeden resimler ve sözler geçen ekranda kalıyor bu hatayı veriyor.
https://forumcontent.paradoxplaza.com/pu...apture.PNG
Ara
Steam'den oyunu kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Oyun çökmeden önce en yükleme ekranında yüklemenin en son hangi noktasına geliyor?
Ara
(11-07-2024, 18:42)Selene : Steam'den oyunu kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Oyun çökmeden önce en yükleme ekranında yüklemenin en son hangi noktasına geliyor?
Merhaba denedim ama işe yaramadı, en son loading map tarzı bir şey yazıyor ve kapanıyor
Ara
Herhangi bir mod kullanıyor musunuz?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.