Anakonu: Discord
Keşke gercek olsa ama o haber yalanlamış galiba hileci ruslardan bana gına geldi
Ara
(11-10-2024, 15:02)baywatch06 : Keşke gercek olsa ama o haber yalanlamış galiba hileci ruslardan bana gına geldi

Hileciliğin kötü birşey olduğunu kabul ettin ha bywatch
[+] 1 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
ben her türlü online içerik barındıran oyunda hileye karşıyım onda sıkıntı yok
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Discord dün 2024'ün ilk 6 ayı için şeffaflık raporu paylaşmış, anektodlar:
  • Çocuk istismarı kişisel hesaplara yapılan tekil moderasyonlarda birincil sebep.
  • Zararlı içerik sunuculara yapılan moderasyonlarda birincil sebep.
  • ABD'den gelen bilgi taleplerinin %85'i karşılanmış.
  • ABD dışı ülkelerden gelen bilgi taleplerinin sadece %23'ü karşılanmış.
  • Bunlar arasında Türkiye'nin 6 kez bilgi talep edip 0 bilgi alması var.
  • Acil durum şeklinde Türkiye 1 kez talepte bulunmuş 0 karşılık verilmiş.
İlk 6 ayı içerdiği için Discord'un kapanmasına sebep olan gelişmelerde bilgi verdi mi vermedi mi belli değil, benim en başından bu yana düşüncem Discord bilgi verse zaten kapatılmazdı ve kapatarak bir bakıma işbirliği yapmaya zorlandığı şeklinde fakat Discord'un ilk 6 ayda özellikle ABD dışı ülkelerden gelen 4 talepten 1'ini "şartları sağlamadığı" gerekçesiyle yanıtlandırmadığı gözönünde bulundurduğunda genel olarak neden Rusya ve Türkiye gibi ülkelerle anlaşamadığı az çok anlaşılabilir.
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Discord açıldı diye geldim ama yok değilmiş.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.