İleti Sayısı: 5
Üyelik Yılı: 2024
Imperium:
0
27-11-2024, 00:40
(Son Düzenleme: 27-11-2024, 00:48, Düzenleyen: luckxor. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
Valla ben OCR kullanıyorum. Ekran görüntüsünü alıp metine çeviriyorum sonra çeviriden türkçe olarak eventları okuyorum yoksa hiç bir şey anlamıyorum bu nasıl ingilizce arkadaş? CK 3 ingilizcesi zor. OCR yi her zaman da kullanamıyorum merak ettiğim veya önemli gördüğüm eventları çevirmek için kullanıyorum. Geri kalan herşeyi zaten anlıyorum ama eventlarda ingilizce çok uçuk.
Mesela şöyle bir metin var bir eventta:
I hack up thick, yellow glooules of sickly-sweet pus, the stench of death and rotten flesh han• ing from each stringy rivulet of phlegm, but it just keeps coming. Bu cümledeki çoğu kelimeyi ilk defa gördüm :D
•
İleti Sayısı: 11
Imperium:
0
1.14.2.1 şu an son sürüm, sorunsuz çalışıyor gibi o versiyonda da.
•
İleti Sayısı: 7
Imperium:
0
Hocam çözemedim yardımcı olabilecek varmi benim steam klasörün c nin içinde direk yani şöyle yapıyorum c_steam/steamaps/workshop/connect/1158310/2216538304/localization buradaki english klasörünü silip senin son verdigini zıp üzerinden de surukleyip atıyorum olmuyor sadace oyun açıldığında stratejiturk yama hosgeldin yazısı var gerisi komple ingilizce ben uzun süredir 1.2 sürümüne alıp oyunu internetten Manuel yama bulup kurarak oynuyordum nasıl yardımcı olabilirsiniz bana ?
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
reis modu paradox plazada yayınlar mısın direk hem steam kullanıcıları hem de stem kullanmayanlar için ekstra kolaylık olur
•
İleti Sayısı: 11
Imperium:
0
Sadece 1 klasör silip, verdiğim klasörü eklemek yeterli oluyor.
Yine de isteyen kişi mod haline getirebilir.
•
İleti Sayısı: 26,424
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Mod haline getiremez maalesef. Çevirinin ücretsiz olması kamu malı olduğu anlamına gelmiyor.
Çevrilmemiş yerler kod olarak görünmesin diye hotfix paylaşmak başka, çeviriyi düzenleyip mod olarak yüklemek başka.