Yeni sürüm çevrilene kadar HOTFIX
Uzun zamandır Strategyturk çevirisini (eski versiyon) durumundayken bile sorunsuz kullandım. Yaklaşık bir aydır hata veriyor. Defalarca kaldırıp yeniden kurdum, nafile. Ekran görüntüsü şöyle:nTCXnne.png
Ara
(13-11-2024, 14:22)munircy : Uzun zamandır Strategyturk çevirisini (eski versiyon) durumundayken bile sorunsuz kullandım. Yaklaşık bir aydır hata veriyor. Defalarca kaldırıp yeniden kurdum, nafile. Ekran görüntüsü şöyle:nTCXnne.png

1-Steam ile giriyorsanız, abonelikten çıkın.  Launcherı açıp yamayı tamamen oynanış setinden kaldırın. Sonra tekrar abone olup yamayı oynanış setine ekleyin.
2-Steam'de oyunun üzerine sağ tıklayın, ardından Özellikler > Yerel Dosyalar > Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula seçeneğine tıklayın.
3-Verdiğim dosyayı Belgelerim\Paradox Interactive\Crusader Kings III\mod klasörü içine atın.
https://www.dosya.tc/server/7tmoff/ugc_2...4.zip.html

Her biri ayrı çözümlerdir, tamamını yapmanız gerekmez.
Ara
1.14.1 (Traverse)
https://www.dosya.tc/server/vw24b1/english.zip.html
[+] 1 üye basbugcem nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(20-11-2024, 21:49)basbugcem : 1.14.1 (Traverse)
https://www.dosya.tc/server/vw24b1/english.zip.html
belirttiğin versiyonda gayet iş görüyor hocam yama gelene kadar. çok sağolasın. güncelleme gelirse lütfen devam et buna. :)
Ara
Valla ben OCR kullanıyorum. Ekran görüntüsünü alıp metine çeviriyorum sonra çeviriden türkçe olarak eventları okuyorum yoksa hiç bir şey anlamıyorum bu nasıl ingilizce arkadaş? CK 3 ingilizcesi zor. OCR yi her zaman da kullanamıyorum merak ettiğim veya önemli gördüğüm eventları çevirmek için kullanıyorum. Geri kalan herşeyi zaten anlıyorum ama eventlarda ingilizce  çok uçuk.

Mesela şöyle bir metin var bir eventta:

I hack up thick, yellow glooules of sickly-sweet pus, the stench of death and rotten flesh han• ing from each stringy rivulet of phlegm, but it just keeps coming. Bu cümledeki çoğu kelimeyi  ilk defa gördüm :D
Ara
1.14.2.1 şu an son sürüm, sorunsuz çalışıyor gibi o versiyonda da.
Ara
1.14.2.2 (Traverse
https://www.dosya.tc/server/8jsyth/english.zip.html
Ara
(28-11-2024, 23:51)basbugcem : 1.14.2.2 (Traverse
https://www.dosya.tc/server/8jsyth/english.zip.html
eline sağlık tekrar.
[+] 1 üye uygarozdemir nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Hocam çözemedim yardımcı olabilecek varmi benim steam klasörün c nin içinde direk yani şöyle yapıyorum c_steam/steamaps/workshop/connect/1158310/2216538304/localization buradaki english klasörünü silip senin son verdigini zıp üzerinden de surukleyip atıyorum olmuyor sadace oyun açıldığında stratejiturk yama hosgeldin yazısı var gerisi komple ingilizce ben uzun süredir 1.2 sürümüne alıp oyunu internetten Manuel yama bulup kurarak oynuyordum nasıl yardımcı olabilirsiniz bana ?
Ara
(29-11-2024, 03:24)Ahmet364549 : Hocam çözemedim yardımcı olabilecek varmi benim steam klasörün c nin içinde direk  yani şöyle yapıyorum c_steam/steamaps/workshop/connect/1158310/2216538304/localization buradaki english klasörünü silip senin son verdigini zıp üzerinden de surukleyip atıyorum olmuyor sadace oyun açıldığında stratejiturk yama hosgeldin yazısı var gerisi komple ingilizce ben uzun süredir 1.2 sürümüne alıp oyunu internetten Manuel yama bulup kurarak oynuyordum nasıl yardımcı olabilirsiniz bana ?
klasörü silmeyip, direkt üstüne kopyalayıp değişimi onaylayarak dener misin ?tabi orjinalin üstüne.
Ara
(29-11-2024, 03:24)Ahmet364549 : Hocam çözemedim yardımcı olabilecek varmi benim steam klasörün c nin içinde direk  yani şöyle yapıyorum c_steam/steamaps/workshop/connect/1158310/2216538304/localization buradaki english klasörünü silip senin son verdigini zıp üzerinden de surukleyip atıyorum olmuyor sadace oyun açıldığında stratejiturk yama hosgeldin yazısı var gerisi komple ingilizce ben uzun süredir 1.2 sürümüne alıp oyunu internetten Manuel yama bulup kurarak oynuyordum nasıl yardımcı olabilirsiniz bana ?

Ara
reis modu paradox plazada yayınlar mısın direk hem steam kullanıcıları hem de stem kullanmayanlar için ekstra kolaylık olur
Ara
Sadece 1 klasör silip, verdiğim klasörü eklemek yeterli oluyor.
Yine de isteyen kişi mod haline getirebilir.
Ara
Mod haline getiremez maalesef. Çevirinin ücretsiz olması kamu malı olduğu anlamına gelmiyor.

Çevrilmemiş yerler kod olarak görünmesin diye hotfix paylaşmak başka, çeviriyi düzenleyip mod olarak yüklemek başka.
[+] 3 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
(01-12-2024, 21:33)basbugcem : Sadece 1 klasör silip, verdiğim klasörü eklemek yeterli oluyor.
Yine de isteyen kişi mod haline getirebilir.
reis bende mod dosyası sıkıştırılmış olduğundan ayıklamadna ekleme çıkarma yapamıyorum.Ayıklayıncada çeviri çalışmıyor.Direk senin hotfixli mod dosyasını .mod dosyasıyla yollar mısın öyle çalıştırmayı deneyim en kötü
Ara
(02-12-2024, 21:33)Tekne : reis bende mod dosyası sıkıştırılmış olduğundan ayıklamadna ekleme çıkarma yapamıyorum.Ayıklayıncada çeviri çalışmıyor.Direk senin hotfixli mod dosyasını .mod dosyasıyla yollar mısın öyle çalıştırmayı deneyim en kötü
#22 numaralı mesajda mesajda mevcut.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.