Sohbet: Vic3 - Genel Sohbet: Parlamento
BİR KIŞKIRTICI NE KADAR ÖNEMLİ OLABİLİR.. İŞTE BU KADAR ...

88epui9.jpg

fevu59d.jpg

kfkrblm.jpg

Oyun başında qingin sınırları kapalıdır . dolayısıyla öyle kolay kolay işinize yarayacak bir kışkırtıcı mümkün değil bulamazsınız. velhasıl nasıl olduysa şansıma denk geldi. küçük burjuvaziyi hükümete alabildiğimi farkettim. hemen alıp kanunlara bir göz attım. bir baktım ki göç yasasını değiştirebiliyorum. %5 lik bir ihtimal ve %60 a varan bir itiraz ile şans eseri de olsa kanunu geçirdim. hemen tabii kışkırtıcılara göz attım ve alim memurlara atanabilen bir piyasa liberali olduğunu gördüm. direk aldım tabii. bir  süre sonra kışkırtıcımızı alim memurların başına getirdim. ve en önemli 2 yasayı anında geçirrerek ülkeyi rahatlattım. baş belası serflik ve gelenekselcilik. artık önümüz açık görünüyor. şu anda mutlu mesut alim memurlarımızla bir de oy hakkını geçirirsek ülke çağ atlayacak. kışkırtıcılara iyi davranalım. tabii işimize yarayanlara. otoriterleri ve muhafazakarları hele pasifistleri anında def ediyoruz.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 2 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Qing'le iki kere oynadım ikisinde de kriz geçirdim artık. Yok arkadaş geçmiyor lanet olası sertlikten kurtulmam 50 sene sürdü resmen. Öneriler varsa alabilirim, nasıl bir yol izlemeli yasaları geçirmek için?
Ara
sınırı açman lazım dostum. başka mümkün değil. veya köylü hareketini destekleyip alim memurların gücünü nispeten kırdıktan sonra statüye dayalı oy hakkını getireceksin ki entelektüellerin gücü artsın. entelektüeller sıkıntılarını çözerler. alim memurlar direnecek elbette ama başka yolu yok. bu çıkar grubunun gücü kırılmadan yerinde sayarsın. oy hakkını geçirmeden önce mutlaka onları mutlu edecek bazı kanun veya kanunları geçirmen lazım. örneğin polis gücü veya iç işleri. tabii bürokrasi yer bu kanunlar dikkat et.eğer sınırı açabilirsen artık yapman gereken alim memurların başına geçirebileceğin iyi bir kışkırtıcı olmalı.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.