Crusader Kings III Türkçe Yama - İndirme Konusu: 1.12 (%100)
(12-01-2025, 10:08)mmdhpan :
(11-01-2025, 19:32)Grindelwald :
(11-01-2025, 13:16)mmdhpan : 1.14.2.2 (traverse) icin turkce guncelleme yok mu ben mi yukleyemiyorum, oyunda yeniyim %100 turkce oynamak icin yardimci olacak olan var mi? bazen gorseldeki gibi sorunlarla karsilasiyorum ve yeni baslayan biri olarak cozemiyorum. var midir %100 turkce yapma ihtimalim 
https://ibb.co/0t5vLFt

oyun sürümü ile türkçe çeviri modu aynı değil. çevirinin güncellenmesini beklemen gerekiyor veya eski sürüme alıp oynayacaksın
Hangi surumune donersem %100 turkce olur oyun? cunku ben Turkce yama indirdim ama guncel surumde bazi yerlerde turkcede degil ingilizcede degil ve gorev olarak napacami bilemiyorum? ondan bana %100 turkce lazim

bir alttaki arkadaş açıklamış durumu. aynı zamanda mod kullanıyorsan onlarında uyumlu olup olmadığına bakman gerekir.
 '' Draco dormiens nunquam titillandus ''
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.