15-06-2016, 13:01
Güzel olmuş. Bu arada hanedan adı güzel durmuyor. Dumanson yapılabilir.
Anket Başlığı: Nerede başlayalım? Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz. |
|||
Britanya |
|
7 | 41.18% |
Bizans |
|
3 | 17.65% |
Mağrip |
|
1 | 5.88% |
Endülüs |
|
2 | 11.76% |
Fransa |
|
0 | 0% |
Almanya |
|
2 | 11.76% |
İberya |
|
2 | 11.76% |
Katılımcı sayısı: | 17 | 100% |
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Hanedan Oyunu: CK2 - Hanedan Oyunu Bölüm 5 : Pasha the Holy
|
15-06-2016, 13:01
Güzel olmuş. Bu arada hanedan adı güzel durmuyor. Dumanson yapılabilir.
16-06-2016, 22:54
Adam 74 yaşına kadar yaşadı.Pasha öldü yerine oğlu barkardes geçti(İsmini ben koymadım,bilgisayar koydu.)
Sıradaki kimse ben bölümü yazdıktan sonra Kral Barkardes olabilir.(yeni Barkardes'in oğlu da Pasha :D ) @Moses Biraz geç doğmuş olsa da çocuklarımdan birinin ismini Moses koymayı başardım :D .Sağlam bir komutan(18 martial). Ama taht sırasında çok arkalarda.(Gerçi karakterin ismi o kadar da önemli olmadığı için senin oynama sırana pek etki etmez.)
16-06-2016, 23:06
Benim kral da ölmek bilmemişti, daha iyi aslında hızlıca EU4'e yol alırız.
20-06-2016, 21:46
Şu aralar pek zaman bulamadım. 2 güne kadar buraya güncellemeyi yapıp save dosyasını atabileceğimi düşünüyorum.
Eğer biz oynamaya başlayalım, sen de bu sırada hikayeyi yaz derseniz buna da uyarım.
23-06-2016, 08:04
BARKARDES THE MAD (908-948)
Babamın döneminde başlatılmış olan Warwick’in topraklarımıza katılması işlemi tamamlandı. ![]() Lothebork büyüdü ve iyi bir din adamı oldu. ![]() Jorvik’te isyan çıktı. Bunu değerlendirmek için Jorvik’e savaş ilan ettik ve Leicester bizim kontrolümüze geçti. ![]() Gwent ele geçirildi. ![]() Tahtta bulunan çocuğun ülkeyi yönetemeyeceğini bahane ederek tahtta hakkı bulunan @Pasha’yı İskoçya Kralı ilan ederek ordularımızı kuzeye yürütüyoruz. ![]() Yol üstünde Djuraby de düşüyor. ![]() Jorvik’ten Cumberland’ı da aldık.Artık daha da kuzeye yürüme zamanı ![]() Yapılan küçük çaplı savaşlardan sonra İskoçya’nın başına @Pasha geçirildi. ![]() Yüce kralımız çok sevdiği atını konseye aldı ( LOL) ![]() İskoçya ile kara bağlantısını sağladık. ![]() Shropshire’ı ele geçirdik. ![]() @Moses doğdu. ![]() Powys de düştü. ![]() Uzun süredir konseye çok fazla güç veriyorum.Bunu sona erdirmenin zamanı geldi.(Çok resim olduğundan o kısımları hiç almadım ama vassalların konseye güç verme isteğine 2 kere boyun eğdim.) ![]() Ülke genelinde pantolon kullanımını yasakladık :P ![]() @Pasha devrilmiş.Artık İskoçya Krallığı’na bağlı olduğu için onun kendi savaşını ilan etmesini bekleyeceğiz. ![]() İç Savaş sona erdi. Sorumlular hapse atıldı ve ünvanları ellerinden alındı. ![]() İskoçya sınırına doğru genişliyoruz. ![]() Galler bölgesinde de yavaş yavaş genişliyoruz.Bölgede yapacağım küçük bir ilerleme daha kendimi Galler kralı olarak kabul ettirmeme yardımcı olacak. ![]() Veraset sistemimizdeki sadece erkekler tahta geçebilir maddesini erkek yoksa kadın da geçebilir olarak değiştirdik. ![]() @Pasha İskoçya için savaşını açtı,biz de destek verdik. ![]() @Moses büyüdü ve muhteşem bir komutan oldu. ![]() @Pasha yeniden İskoç tahtında. ![]() Kızım Maud’un Brittany tahtındaki hakkını destekliyorum. ![]() @Moses öldü ve yerine dedesinin ismini alan @barkardes geçti.Moses şüpheli sebeplerden ölmüştü… ![]() Kızım Maud’un savaşını kazandık. ![]() İspanya için yapılan Haçlı Seferi başarısız oldu. ![]() Barkardes hayata 74 yaşında gözlerini yumdu. ![]()
Eline sağlık, sağda hükümdarların sıralamasında puanın neydi onu da ekliyim ilk mesaja.
Hikayeye yorum atarak karakterinizin eklenmesini sağlayabilirsiniz bu arada.
23-06-2016, 13:05
Katılma imkanım varsa katılmak isterim. :)
23-06-2016, 14:18
24-06-2016, 00:16
Linki atmayı unutmuşum :D .
http://www.speedyshare.com/qsd7J/Ingiltere.ck2
24-06-2016, 23:30
Benim ismim doğan ilk çoçuğa verilmezse (erkek olan) küfür ederim.
26-06-2016, 13:32
Oynuyorum.
28-06-2016, 22:26
![]() Yarın görselleri atarım. Sıradaki indirip oynayabilir. http://s4.dosya.tc/server2/yz6x1y/Ingiltere.rar.html |
|