İleti Sayısı: 4,728
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
52
Bu oyunla hiç ilgim olmadı ama İstanbul'un Mançurya'da işi nedir?
İleti Sayısı: 2,843
Imperium:
15
bu oyunda haritalar tarihi değil random olarak geliyor..tarihi harita yaratılan mod var.. onun dışında oyun seni kafasına göre toprakalra gönderiyor.. sanırım arkadaş dünya haritasını tercih etmiş.. kuzey amerikada çıkmış ülkesi.. bu yüzden istanbul kuzey amerikada :).. bu oyunla alakalı zaman bulabilirsem büyük bir tanıtım rehberi yapacam..çok keyifli bir oyun aslında da çoğu kişi oynamıyor.. bir alışan ise kolayına bırakmaz.. her zaman değişik senaryolar olacağı için her zaman sürprizlerle dolu bir oyun..
Aşağıdaki 2 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk, cemal
İleti Sayısı: 823
Imperium:
11
Dün 8 saat bırakamadım. Senaryolarda var ayrıca
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
Aşağıdaki 1 üye Ahrep nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ahrep nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Civilization 5 forum görünümü hayırlı olsun, steam grubu da yolda. Civilization oynayanlardan bol bol rehberler & bilgi konuları bekliyoruz.
•
İleti Sayısı: 2,843
Imperium:
15
yok ahrepin ülkesi kuzey amerikada çıkmış.. saldırdığı bizans asya kıyılarında yeralmış..bir rehber sözüm olsun çok da detaylı olacak ama epey uğraştırır gibime geliyor. aslında video yapma şansım olsa 1 saatte oyunu tamamen tanıtabilirim ama malesef öyle bir imkanım henüz yok..
•
İleti Sayısı: 260
Civ 5 te hiç savaşamıyorum önerin varmı yani kuşatırken birimlerin yok oluyor hep kaybediyorum.
•
İleti Sayısı: 823
Imperium:
11
Önce menzilli birimlerle şehrin canını bitir. Daha sonra 1 yada 2 şehre girebilen birim getir ve fethet. Eğer yakın birimlerle kuşatmaya kalkarsan birimlerinin yok olma ihtimali yüksek olur.
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
•
İleti Sayısı: 260
•