İleti Sayısı: 26,412
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Nihayet yeni klavye alacağım gibi duruyor, klavye aldıktan sonra yazı odaklı çalışmalara daha çok ağırlık verebilirim. Laptop kullandığım için farklı klavye almak istememiştim bu güne kadar, klavye setinin yenilenmesi gerekiyordu ancak onun için de uygun modelin bulunması, bulunduktan sonra laptopun verilip 2-3 gün sonra geri alınması vs. işlemler dolayısıyla yapmaktan kaçınmıştım.
Şimdi ince, kablosuz bir klavye ile işi çözeceğim gibi görünüyor. Açıkcası kötü bir klavye olunca uzun metinler (geliştirici günlükleri) korkutucu hale gelmeye başlamıştı :p
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk
İleti Sayısı: 26,412
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Aldım bir klavye, o kadar seçici olamadım çünkü ilk gittiğimiz yerdeki Teknosa kapanmıştı (komple), başka bir yere gittik Vatan'dan aldım. Alışmam zaman alacak ancak laptopun klavyesinden bin kat iyidir, bazı tuşlar iflas etmişti. Zaten laptopun orijinal klavye seti değildi onlar, orijinal klavye setinde ne güzel ışıklar vs vardı.
Forumdaki çalışmama gelince, günlük XCOM düşman tanıtımlarına devam ediyorum kısa bir süre içerisinde tükenecek onlar ve tüm düşmanları tanıtmış olacağız. Attila bölümündeki çalışmam devam ediyor, ardından Microsoft bölümlerinden birine geçip o bölümdeki çalışmayı bitirdikten sonra Rome 2 bölümüne geçeceğim o şekilde 1 TW 1 Microsoft ilerleyeceğim.
•
İleti Sayısı: 3,975
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
52
02-07-2024, 17:05
(Son Düzenleme: 02-07-2024, 17:08, Düzenleyen: Elefsar. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Mekanik klavye önerir misiniz? Tercihen minimum %70 boyutta olsun istiyorum. Mümkünse wireless bağlantılı olmasını istiyorum ama zaruri değil. Bütçe olarak bir sınır belirlemedim ama gidip 7-8k da vermek istemem.
Not: Elimde SteelSeries Apex 3 var.
•