İleti Sayısı: 12
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
27-09-2016, 14:04
(Son Düzenleme: 06-10-2016, 17:55, Düzenleyen: imt.)
Merhaba arkadaşlar istek üzerine Morocco ile Ironman olarak seri yapımına başladım.
Videolar ortalama 35 dakika uzunluğunda olup her gün yeni bölüm yüklenecektir.
İyi seyirler!
İleti Sayısı: 2,160
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
28
27-09-2016, 14:34
(Son Düzenleme: 27-09-2016, 14:42, Düzenleyen: Lothebork.)
Direkt buraya ekleseydin. Herkes videolu hikaye yapmaya başladı yalnız hepsini izleyecek vakti kalmıyor insanın. Eskiden herkes resimli hikayeler yazardı herkesin takip etme şansı olurdu.
•
İleti Sayısı: 26,429
Imperium:
139
Öncelikle hoş geldin. Yayın konularında link yerine video video konması ve güncellenmesi gerekiyor.
İyi forumlar.
•
Imperium:
0
Hoş bulduk. Bu videolu hikaye değil zaten direkt oynanış video serisi.
•
İleti Sayısı: 2,840
Imperium:
47
Senin başlangıcında olmamış ama pek çok başlangıçta fas tlemcene savaş açtıktan sonra ardından tunusta açıyor. Bu sırada savaşı uzatarak kastilyanın granadaya savaş açmasını beklerseniz tlemceni vassallayıp tunusu defansif bir savaşta çok fena tokatlayabilirsiniz. Daha sonra toparlayamıyor zaten. Bence güzel bir başlangıç stratejisi.
•
İleti Sayısı: 2,860
Imperium:
15
ne yalan söyliyim. ordu yönetimi manpower dikkati felan baya beğendim de ülke yönetim biçimini beğenmedim. açıkçası baya da şanslı başladın oyuna. youtubede de yazdım .hasanalgan nickli olan benim :) disasteri çok zorladın ama gerçekten şanslıydın ve şanslı şekilde atlattın. normalde o disaster biraz zorlasa seni ülke kapanırdı yani.hani ordu manpower dikkat etmek lazım da yönetim daha fazla sıkıntı oluşturuyor. misal tuggourt savaşına diğer ülkeyi gereksiz yere çağırdın. hadi çağırdın orduyu 3 e böl. ana ordu ile saldır diğer 2 ordyu illere sal da kaptırma şehri yani :)
neyse başarılar takipteyim.
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Gözel. Böyle şeylerin önünün açık olması lazım. Engin insanlar tavsiye verebilirler. Dövmeden :D
•
Imperium:
0
Bugün renderda çıkan sıkıntılardan dolayı 4.bölümü yarın atacağım. Çok güzel bir bölüm oldu :D
•