AAR: Redtay&Necmi Co-op Mp
Aslında bu oyunu yapalı 1 ay oluyor ancak şimdi atıyoruz (Versiyon 1.13 BETA) . Ben kendi ülkemi yazıyorum aşağıya ileti olarak necmi de Bohemia'yı atacak .

Empire Of Netherlands  

(75 prestij olsaydı empire yapacaktım kolonilerin yönetimini değiştirmekten prestij kalmadı)

Aq9p3B.jpgOZGPVn.jpg8bVJP1.jpg3amdv9.jpgkgqlGJ.jpg
d21RGn.jpg
0kYQBL.jpg
zV6bB4.jpg
N4z71L.jpg
Ara
Bohemian Empire
Bohemya : Yıllarca HRE den Avusturyayi düşürmeye çalışmış, ve 1600 lü yılların başlarında başarmıştır.
Bohemya nın amacı : Avusturyayı haritadan silmek, Orta avrupa ticaretini ele geçirmek, Osmanlıyı Bitirmek. İstanbulu ele geçirmek. 
Elimizde tutuğumuz Ticaret noktaları: Wien,Lubeck,Saxon(Posdam),Rheinland(Frankfurt),Ragusa
1810'un kültür başkenti; prag(21 tax 50dev.)
warszawa.jpg

Oyundan görüntüler

Sınırlarımız.
podLVL.jpg

HRE Sınırları.
7bl4pv.jpg

Avrupanın güzellikleri
MyOrba.jpg

En büyük ordu en güzel ordu.
b2nWaV.jpg

Gelir sıralaması
5kZB3q.jpg

Ming İmp.
aDV6aO.jpg

Avustralya
mzQnaV.jpg

Afrika
B0qkd9.jpg

G.Amerika
lyMVDk.jpg%5D

K.Amerika
L4BL61.jpg

Hayatımızı karartan rusya :(

B0q3EG.jpg

[img][/img]
Ben onlarla barış yaptığımda... Onlar olmayacak!
Ara
e rusya rev oldugunda niye saldırmadınız ki..gerçi hollanda etkilenmez. nasılsa cumhuriyet. ama tüm krallıklar etkilenmiştir.ben oyunlarımda rev olanı hiç beklemeden monarşiye geri döndürüyorum.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Baya geç kuruldu bizde pek takmadık.
Ben onlarla barış yaptığımda... Onlar olmayacak!
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.