İleti Sayısı: 26,428
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
SGaming klan tagı taşıyan kişiler genellikle birlikte oyun oynayıp birlikte oyundan ayrıldıkları için aynı coğrafyada bu kadar yakın ülkeler seçmeleri diğer oyuncuları haklı bir biçimde tedirgin ediyor. SGaming klan tagı taşısa da Strategyturk üyesi olan ve etkinliklerde güzel bir oyun oynanmasına yardımcı olan kişilere kapımız her zaman açık, ancak olması gereken şey bu değil.
OOS yiyenler ve birkaç yeni oyuncu için rehosttayız.
•
Imperium:
139
24-11-2016, 23:48
(Son Düzenleme: 24-11-2016, 23:50, Düzenleyen: Duman.)
Ben de 15dk erkenden çıktım, çok felaket bir kasma yaşadım oyunda ve çıkarken C++ hatası verdi çöktü vs. Şimdi bakacağım singleda da benzer bir sorun var mı diye.
Singleda bir sorun yok, o oyunluk bir sorun oldu sanırım.
•
İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
Yine de şurada bir problem var. Geç başlamamız bitiş saatinı erteleyebilir ama karar alınan saatten sonra biri çıkmak isterse diğerleri de oyunu bitirmeli şeklinde düşünüyorum.
•
İleti Sayısı: 2,859
Imperium:
15
00:00 itibariyle bitti.sgaminglere gelince .. ısrarla birbirinize yakın oynamanıza karşıyız dedik.çünkü daha önce defalarca ağzımızı yaktılar kaşığı üfleyerek yemek adına ayrılın dedik ama cevap alamadık. haliyle oyundan ayrılmaları gerekti. kankacılık peşkeşe karşıyız. düzgün oynamak isteyen gelirse başımız üstüne ama sgaming ittifakı gördüğüm an ben yokum.
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Tamam da Duman zaten karar alınan satın geçmişiz. O zaman saat olayını kaldıralım 3 KİŞİ çıkmak istediğinde bitsin.
•
İleti Sayısı: 15
Imperium:
0
Save dosyası olan varsa uploadlayabilir mi?Oyundan düştüğüm için neler değişmiş ona bakmak istiyorum.
•
Imperium:
139
25-11-2016, 00:28
(Son Düzenleme: 25-11-2016, 00:30, Düzenleyen: Duman.)
Eğer 1 kişinin dahi demesiyle kararın yönünü değiştirmeye yönelik oylamalar açar görüşler alırsanız her seferinde elbet 1 kişi çıkar dolayısıyla bu yöntemle karar almak sağlıklı değildir ve sonucu önceden bellidir. Bugün burada mp iptal olsun yarın tekrardan başlansın mı 1 kişi bile isteyen varsa yapacağız desek ona da evet diyen oyuncu var. GM'in dediği saatte biter oyun ve oyunun gidişatına göre uzatabilir veya erken bitirebilir. Burada 7 kişi ankette oy vermiş bu 7 kişinin 4'ü mpde yok niye oy vermişler belli değil ancak o saat sadece resmi mp saatleri. Üzerinde oynama her zaman GM tarafından yapılabilir.
Normalde her rehost için 15dk mp uzar şeklinde basit bir uygulamamız vardı ancak farklı GM'lerin multiplayerlarında ilk mesajdan silinmiş. Kısaca 15-20 kişinin olduğu bir etkinlikte 1 kişinin demesiyle karar alamazsın.
•
İleti Sayısı: 91
Imperium:
3
23.10 gibi düştüm. Oyun 30'a kadar sürecek diye umursamadım ama görüyorum ki 12'den sonra bitmiş.
Şimdi belki ai benim seçmeyeceğim bir idea seçti. Olan benim zararıma oldu.
Oyundan düşmemeye dua edeceğiz o zaman.
•