[MP] EU4 - Multiplayer : Aralık 2016
Cümlemize amin inşaallah.
Ara
Arkadaşlar çoğu arkadaşımızın sınav haftaları olduğundan dolayı multiplayer'a ara verip sonraki tatil sürecinde saatleri veya günleri arttırarak hızlıca multiplayer'ı bitirmeyi düşünüyoruz. Fikirlerinizi belirtmeniz alınacak karar açısından önemlidir.
[+] 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ben şahsen GM'ye katılıyorum. Benim de sınavlarım var ve ertelense fena olmaz.
Ara
Gm +1
[+] 2 üye iberkay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
i berkay ai pers yapmis onu ogun ben internet vakası yuzunden yoktum. AI pers beni sasirtiyor
Ara
şimdi bugün var mı oyun?
Ara
(23-12-2016, 16:18)Rzenma : şimdi bugün var mı oyun?

var
Ara
sizi bilmem de bende steam bağlantısı sağlanamıyor. saat 20 30 a kadar gelmezse sanıyorum ben olmayacağım bugün.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
bende de bağlanamıyor genel bir sorun sanırım düzeltirler
Ara
@Aeschyli tatil sürecinden kastın nedir? Eğer Cuma-Cumartesi akşamları ise Cumartesi günü erken kalkmam gerektiğinden cuma akşamları katılamam.
Ara
2 hafta boyunca oynanmayacak. Sömestir zamanındada saatleri ve günleri arttırıp hızlı bir şekilde bitireceğiz. 6 kişi onay verdi bu duruma.
Ara
bendede bağlanmıyor steame diyorki (Arkadaşlar ağıyla bağlantı kurulamıyor.)
Ara
steam o vakit genel olarak sorunlu. 1 saat içinde gelmezse tatil edilecektir. zaten 2 haftalık ara veriyoruz. 2 hafta içinde görüşebilirsek görüşürüz.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Arkadaşlar ertelemek yerine sınav dönemleri bitene kadar, haftada 2 gün yapsak ve 20.00 başlayıp 1 saat erken bitse daha güzel olmaz mı?
[+] 2 üye EthemSisli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
şuan twitch de colruth u izliyorum(kanadalı) steamının açık olduğunu fakat bağlanamadığını söylüyor. steam tüm dünyada göçük anlaşılan.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
redditde ddos saldırısı altında olduğu yazıyormuş bu arada bahsettiğiniz sınav dönemi lise sınavlarımı?
Ara
Tatil mi oldu?
Evet benim finallerim başlıyor bu pazartesi, 2 hafta sürecek
Ara
Girlemiyor herhalde ? Tam da uyuyup başlama saatinden geç kalkmıştım :P
Ara
steam geri geldi. kurar mıyız oyunu?
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
 history-venice.jpg

1240px-Flag_of_Republic_of_Venice.svg.png

İtalyanların Cumhuriyeti Venedik

Venedik Tüccarları ve Aristokratları gözünden olması gereken Avrupa sınırları

Venedik Tüccarları ve Aristokratları gözünden Venedik-Avrupa ilişkileri
[+] 2 üye Redtay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 64 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.