Bu konuda daha önce Ayın Üyesi seçilmemiş herhangi bir üyeyi Ayın Üyesi olması için aday gösterebilirsiniz.
Ayın 17'sinde en çok kez aday gösterilmiş 2 üye arasında oylama aşamasına geçilir.
Yardımcı Sayfalar
İftihar Duvarı
Etkinliğe Dair Bilgi
Herkese bol şans!
Anket Başlığı: Ocak 2017 - Ayın Üyesi Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz. |
|||
jax61 |
|
18 | 64.29% |
Kurt Knispel |
|
10 | 35.71% |
Katılımcı sayısı: | 28 | 100% |
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Ayın Üyesi: Ocak 2017 - jax61
|
Üye: @Lothebork
Sebep: Açtığı modlama konularından dolayı geç bile kalındı.
@Kurt Knispel
Sebep: Geç bile kalındı.
@Kurt Knispel
Sebep: Geç bile kalındı.
Sinkaf-ül Tertibat
12-01-2017, 15:11
Sebep gösterilmiyor mu artık?
(10-12-2015, 19:46)Duman : Etkinlik Kuralları Hayır, sebebinizi çok merak ediyorum da. Bari 1-2 kelime bıraksaydınız.
Sebebe 'geç bile kalındı' yazınca da pek bir şey ifade etmiyor Gaul :)
Gerçekten geçerli bir sebep belirten üye sayısı az (veya yok) olduğu için sebep istemek çok gerekli değil. Nihayetinde sebeplere göre aday göstermeyi geçersiz sayma gibi bir işleyişimiz de bulunmuyor.
12-01-2017, 19:49
Mesajımı düzenleyeyim o zaman. Ayın üyesi seçmek için mantıklı bir sebep gerek. Hmmm.....
Sinkaf-ül Tertibat
Mantıklı sebep bulmaktaki zorlanış üyelerin katılımcı aktivitelerinin az olmasıyla alakalı. Yoksa gayet rahat mantıklı ve iyi sebepler bulunabilir.
Bir ara bu konuyla ilgili yazı yazacağım ancak belirtmek istediğim şey sebep belirtmemek nasıl orada kırmızıyla gösterilen maddeye uymuyorsa, geç bile kalındı diye sebep göstermek de bir o kadar uymuyor.
Oyumu geri çekiyorum. Şu anda forumda kimse bu sıfatı hak etmiyor. İletisini düzenleyenler bir daha düzenlesinler benim iletime bakarak bakalım bu sefer uyuşacak mı.
12-01-2017, 20:33
Bu tür etkinlikleri bu tarz kurallarla kısıtlamak gereksiz bence. İçimden geldi demem bile yeterlidir benim için. Aday gösterdiğim kimsenin tek tek neler yaptığını düşünüp kritik yapmaya kalksam hiç aday göstermemek daha mantıklı gelirdi.
18-01-2017, 01:08
Anket açıldı, adaylara bol şans.
Anket 7 gün süreyle açık kalacak. |
|
Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi