Game of Thrones Modu var mı?
Game of Thrones mekanikleri için bu oyundan daha uygunu yok ve birkaç tane de var galiba ama steamda falan arattığım zaman bir sürü çıktı ve hangisini indirmem gerektiğini şaşırdım. Son sürüme uyumlu mod varsa atabilir misiniz? Joeffrey'i tepikleyelim Starklarla.
Ara
Steam'de aratmamak gerek.

[MOD] A Game of Thrones
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
(07-01-2017, 17:37)Duman : Steam'de aratmamak gerek.

[MOD] A Game of Thrones

Hocam peki modun direkt steam linki var mı ben beceremiyorum bilgisayarla indirmeyi garip garip program formlarıyla birlikte çalıştırıyor ayarlayamıyorum ne yapmam gerektiğini
Ara
Steam için fazla büyük bir mod bu bildiğim kadarıyla.
(27-01-2017, 02:14)Duman : Steam için fazla büyük bir mod bu bildiğim kadarıyla.

Anladım çaresine bakarız artık.

Bu arada oyuna fazladan kültür ekleyen mod var mı onu da sorayım hazır sormuşken. Mesela oyunun başlangıç yıllarında Fransa'da Frank kültürü değil Frank etkisi altındaki Galyalı kültürünü görsek ve sonra Melting polt ile yavaş yavaş Fransız kültürü ortaya çıksa çok güzel olur. Hatta mümkünse kurulabilir Galya krallığı falan olsa da fena olmaz. Tabi aynı şeyler İspanya vs gibi ülkeler için de geçerli. Ayrıca Helen dini Kelt dini gibi şeyler de canlandırılabilinirse güzel olur.
[+] 1 üye MelaRossa nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
CK2+ dene tam olarak bilmiyorum ama o modun içeriği bu gibi detaylandırma.

Kelt dinine geçmiştim diye hatırlıyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.