İleti Sayısı: 1,952
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Mark of Chaos ve Battle March'dan sonra benzeri bir tat.
•
İleti Sayısı: 1,419
Imperium:
25
Fantastik dünyaları sevmediğim için pozitif yaklaşmıyorum .
Aşağıdaki 1 üye Redtay nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Redtay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• PiriReis
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
İlk duyduğum zaman Warhammer 40K'nın yeni oyunu mu çıkmış dedim.
Anladınız siz :)
Daha da açarsam, herkes kendi işini yapmalı. Warhammer40K: Rome duydunuz mu siz hiç? :D Duymak ister misiniz? Yakışır mı? TW Stronghold türü bir oyun da çıkarmıştı geçenlerde. O da tutmadı. Temennim bunun tutması üzerine, bi alıp veremediğim yok TW ile :P
İleti Sayısı: 2,192
Imperium:
3
23-10-2015, 20:24
(Son Düzenleme: 23-10-2015, 20:25, Düzenleyen: PiriReis.)
Redtay in yazdiklarina katiliyorum. Bu warhammer isini mod olarak yapsalar daha iyi olurdu.
•
İleti Sayısı: 802
Imperium:
8
Stellaris'te benzer olay. İkisinin de konusunu seviyorum. Fantastik dünyalar oluştururken herhangi bir sınır yok bu bir yazılımcının işine gelir daha düzgün bi' ifadeyle çoğu yazılımcı fantastik olsun bilim kurgu olsun kurgu evrenler oluşturmayı sever ve bana kalırsa tarihi oyunlar yaparken katlanmak zorunda olduğu birtakım kurallardan azat olduğu için sanatını (bana kalırsa bu iş bir sanat) daha iyi icra eder. Tabi bitsin gitsin para kazanalım kafasında değilse.
•
İleti Sayısı: 1,433
Imperium:
8
Ben değişikliğin iyi olacağını düşünüyorum. Eğlenceli bir fantezi oyununun ardından muhteşem bir M3TW ile döneceklerdir zaten.
•