01-10-2015, 17:50
Çeviri konusunda istekli arkadaşlar bana özel mesaj aracılığıyla erişebilirler.
EU4 - Mod Sohbet
|
01-10-2015, 17:50
Çeviri konusunda istekli arkadaşlar bana özel mesaj aracılığıyla erişebilirler.
03-10-2015, 02:05
Çeviriyi daha kaliteli hale getirmek ve daha hızlı bitirebilmek için uğraşıyoruz ve bu konuda yardımlarınızı kesinlikle bekliyoruz.
21-10-2015, 03:32
Yardım edebilecek hiçkimse yokmu arkadaşlar?
24-10-2015, 14:37
Diğer Türkçe yamalara dönmez umarım.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/fi...=537685335
Lehçe bile dil paketi çıktı. Bugünlerde Türkçe yamanın gidişatı ile ilgili kararlar alacağım.
26-10-2015, 19:09
Bende ucundan tutarım .d
26-10-2015, 21:38
Dün, Plaza'da dikkatimi çeken bir modun konusu açıldı. Daha yapım aşamasında olan "Graecia Universalis" Demir Çağı Yunanistanı'nı konu alıyor.
Sahara99 :This WIP mod is an attempt to recreate iron age Greece in eu4. the start date is around 600 BC and the end date is around 100 AD, we have already started the basic features, and have several things done albeit in their framework form. We would appreciate any help in the form of historical research or critique of our historical information, and any recommendations for features or things you want added to the mod. Kod: https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/mod-graecia-universalis.888387/
29-10-2015, 23:25
Elimdeki modu nasıl Steam EU4 Workshop'a yükleyebilirim ?
Mod'unu arşiv değil klasör halinde .../mod klasörüne koy. Oyuna girerken aktifleştir ve ana menüden 'contents' ardından 'publish'. Bir şey olmuyormuş gibi olacak ama mod yüklenene kadar hiçbir şeye dokunmadan bekle.
(30-10-2015, 00:25)GaulTurk : Mod'unu arşiv değil klasör halinde .../mod klasörüne koy. Oyuna girerken aktifleştir ve ana menüden 'contents' ardından 'publish'. Bir şey olmuyormuş gibi olacak ama mod yüklenene kadar hiçbir şeye dokunmadan bekle. Atladığın birşey var mı ? Çünkü ana menüde "Content" var sadece onun içinde de "publish" yok. @GaulTurk
30-10-2015, 13:43
Steam'e yüklemek istediğin mod'u oyuna girerken aktif edeceksin. 'Contents' menüsünde senin mod'un yanında 'publish' butonu olacak.
(30-10-2015, 13:43)GaulTurk : Steam'e yüklemek istediğin mod'u oyuna girerken aktif edeceksin. 'Contents' menüsünde senin mod'un yanında 'publish' butonu olacak. Modu oyuna girerken seçiyorum, Belgelerim'deki Mod klasöründe de oyunun klasöründede denedim, olmuyor. SS : The New Homeland benim modumun ismi. Pencere "Content" sekmesi altında. @GaulTurk
30-10-2015, 14:54
Mod'un .rar halinde değil klasör halinde olacak.
.mod dosyasının içindeki yol "archive/..." şeklinde değil "path/..." şeklinde olacak. (30-10-2015, 14:54)GaulTurk : Mod'un .rar halinde değil klasör halinde olacak. Sağolasın, sorun "path" yapmadığım içinmiş. @GaulTurk Özel mesaj kotan dolu, danışacağım bi' konu var, yer açabilir misin ?
yamaya ne oldu
Bu konuda Europa Universalis IV modlarıyla yaşadığınız sorunlara yönelik mesajlar atabilirsiniz. Mod bölümünde sadece mod tanıtımları için konular açılabilir, eğer konusu varolan bir modda sorun yaşıyorsanız o modun konusunda bunu belirtmelisiniz. |
|