Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı
:D neden yapıyo yanına adam alıcak mafya babası ondan sağ çıkan büyük adam olcak ondan @PashaZade @TR_Ace ben buldum aga:D

yani bu ölümlerin nedeni basit bi açıklaması olursa ona yanarım zaten basit şeyler zor çözülüyo hesabı akla en son gelir yani :D @PashaZade gözü ve kalbi bize mesaj vermek içinde olabilir bidahakine boyun mu olucak ölümcül vuruş başka nerde olur doktor top sende :D
Ara
Mermi boğazdan gelip omurilikten çıkacak şekilde ilerleyerek adamı öldürür bence. Daha ölümcul düşünemiyorum doktor olarak :)
Ara
yani bundan sonra ölümcül olarak bi ora kalıyo direk gidersin şahdamarı vs yani bakalım bende durdu şimdi düşünce acı çektirmiyo buda iyi aslında :D
Ara
(03-03-2017, 23:46)PashaZade : Mermi boğazdan gelip omurilikten çıkacak şekilde ilerleyerek adamı öldürür bence. Daha ölümcul düşünemiyorum doktor olarak :)

Mantık dışına hiçbir zaman çıkmıyor ayrıca öyle ölürse ben nasıl ipucu vereceğim adamın içini açıp baktınız felan demem lazım heralde :D .

Devam edemezsek kendi aramızda bitirip yeniden başlarız.
Ara
Hocam ayıp ediyonuz bir tek bu sefer aksattım işim vardı onun dışında bir sivil olarak elimden geleni yapıyorum :D
Ara
@TR Ace olmazsa dediğin gibi yaparız ilgi az olursa bitirir daha ilgi çekici veya online olanlardan bir oyun kurabiliriz ben oynamaktan mutlu olurum her türlü

Doktor var açabilirde kan revan olur ortalık orda yaşıyoruz biz :D @JanissaryArcher aynen sende onlinesın ortak seni biliyoruz :D
Ara
O zaman bu oyunu bitirmeden önce son kez bir teori koyun ortaya kimin katil olduğuna ve nasıl öldürdüğüne dair Probang'ı ona göre en çok yaklaşanı kazandı sayarız.
Ara
Kimin olduğunu söylemeye yeterli delil yok ortada, yapacağımız her tahmin sallamasyon olur çünkü kim olduğuna dair hiçbir şey yok ortada.
Ara
(04-03-2017, 19:48)JanissaryArcher : Kimin olduğunu söylemeye yeterli delil yok ortada, yapacağımız her tahmin sallamasyon olur çünkü kim olduğuna dair hiçbir şey yok ortada.

Aslında onun içinde delil var ama oyun bittiğinde açıklıyacağım tabi toplayıp birleştirmesi zor.
Ara
Böyle bir oyun olursa katılabilirim.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
Ara
Ya çokta kötü gitmiyoruz bence. Turlar arasına biraz daha zaman tanırsak diğer oyuncularda katılabilir. Olayları yorumlaması da zor zaten :D Devam edilmeli oyuna. Zira ben çözemedim henüz hiç birşeyi :D
Ara
(04-03-2017, 20:06)ZenderX : Ya çokta kötü gitmiyoruz bence. Turlar arasına biraz daha zaman tanırsak diğer oyuncularda katılabilir. Olayları yorumlaması da zor zaten :D Devam edilmeli oyuna. Zira ben çözemedim henüz hiç birşeyi :D

İşte problem biraz orda 1 tura 1 gün versek mesela 4 günde 1 kişi ölücek buda 6 kişi kaldığını varsayarsak 24 gün sürer oO

Neyse o zaman şöyle yapalım şuan oynuyanlar devam edelim yada yeniden başlayalım yazsın çoğunluğa göre devam eder yada yeniden başlarız(yeniden başlarız dersenizde katili ve ölümlerin sırrını ipuçlarıyla açıklayacağım tabi ne kadar kolay olduğunu göstermek için +katilin ipuçlarıda gene o delillerde)
Ara
@Feldmarschal ne derse onla aynı kararda olurum. Ortak hareket ettik o kadar sonuçta :D
Ara
İtiraf etmek gerekirse başından beri katil bendim. Bu tur kendimi öldürerek oyuna son verdim.
Ara
Bence daha çok online olucak kişilerle ilgi çekici bi oyun olsun buda ilgi çekici @TR Ace senin her oyununa katılırım @PashaZade buda bitebilir farketmez katil probang mı öyle yazmış
Ara
(04-03-2017, 22:06)Feldmarschal : Bence daha çok online olucak kişilerle ilgi çekici bi oyun olsun buda ilgi çekici @TR Ace senin her oyununa katılırım @PashaZade buda bitebilir farketmez katil probang mı öyle yazmış

Değil o zaman açıklarım durumu bugün.
Ara
tamam bekleriz o zaman
Ara
Öncelikle Katil ZenderX'di ama ölümleri nasıl yapacağını o belirlemiyordu.Hatta seçme hakkı dahi yoktu sadece öldürmek istemediği 2 kişi seçmesini söyledim.

İlk ölen Aytaç şöyle öldü.Aytaç uyandığından itibaren tek giriş olarak düşündüğü kapıya kitlenmişti zaten verdiği şıklada kapının arkasını iyice kapatıp bekliyordu.Ama katilimiz gizli geçitten (ki gizli geçit olayı şöyleydi kütüphanede bir sıralama yapıldıktan sonra her odada o boşluklu kısımlardan geçebilir oluyordun her odayı birbirine bağlıyan kapılar gibi ) geçip sessizce arkasından nişan alıp öldürdü.Peki burada arkasından nişan alıp öldürme kısmını herkes yapabilirdi bunda ipucu nerede o zaman diyorsanız bir kişinin sırtından dahi nişan alırken tek mermide kalbini delip geçebilmek normal bir sivilin yapabileceği birşey değil ki bu zaten oynayanların çok büyük bir kısmını şüpheli olmaktan kurtarıyordu. 

İkinci ölüm biraz daha sertti katilimiz aslında hiç odaya girmedi Probang'a kapının anahtar deliğinden bakmasını katili bulduğunu onu göstereceğini inanmıyorsa kapıya açmasına gerek olmadığına söyledikten sonra anahtar deliğine ateş ettiği için gözünden vuruldu sırt üstü yere düşmeside mermiyi yedikten sonra doğal olarak arkaya doğru düşmesinden (önünde kapı var zaten ) burada katili anlamak için bir ipucu yoktu ama odada hiçbir savaş olmaması odaya bütün girişler engellenmişken ya odaya hiç kimse girmedi sorusunu vermeliydi size 

Bu kadar üstünüze fazla gitmemek için basit tutmuştum olayları :D .
[+] 1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Eh heyecanla yeni oyunu bekliyoruz o zaman. Katil ben olduğumdan çokta fikir yürütme üstünde durmadım açıkçası :D Yanlış yönlendirmek daha zor oluyor.
Ara
Ek:Ayrıca silahı kullanan kişinin polis olamayacağınıda şöyle kanıtlayabilirdiniz.(öldüren silahı)Otopsi raporundan silahın barutun izinden bahsetmiştim bu barut izi silahtan silaha farklı olur polis'e yakında bir yere silahını ateşlemesini isteyip doktor laborutuvarda inceleyip polisin silahı mı değil mi bulabilirdi (polisin değildi zatende tam garanti olması için )
Ara

Konuyu Okuyanlar: 19 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.