Anket Başlığı: Zorluk Nasıl Olsun ?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Geçen Oyun ile Aynı

6 60.00%
Daha Kolay

2 20.00%
Geçen Oyunda Zorluk Mu Vardı?

2 20.00%
Katılımcı sayısı: 10 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Evin Yeni Kurbanları [Forum Oyunu Üçüncü Tur Başladı]
Daha önceden yerlerin '' mutfak dahil'' tahta olduğunu söylemişti. Zeminde birşey olmalı.
Ara
Beyler bir teoride tam bir karar verin ona göre bitirelim oyunuda yaşayan pek kimse kalmadı.Katili bulun yeter...
Ara
Millet koptu iyice oyundan. Ben teori olarak, mutfakta cesedi parçalara böldü. Tahta zemindeki bir çeşit geçidi yada kapağı açıp cesedin parçalarını oraya tıktı diyorum. Alternatif teori koyan yoksa bunu kabul edelim bitsin oyun, katili açıklayalım.
Ara
Benim teoride orda ama bilemiyorum katil kim bencede bi teoriyi kabul edelim macmillan olabilir katil benim düşüncem

Ayrıca oyun bittikten sonra yeni oyunu iple çekiyorum @TR Ace bu sefer zorlu bi sefere çıkmanın vakti geldi bence bir kaç orduyla :D
Ara
(18-03-2017, 01:23)Feldmarschal : Benim teoride orda ama bilemiyorum katil kim bencede bi teoriyi kabul edelim macmillan olabilir katil benim düşüncem

Ayrıca oyun bittikten sonra yeni oyunu iple çekiyorum @TR Ace bu sefer zorlu bi sefere çıkmanın vakti geldi bence bir kaç orduyla :D

İş'e başlarsam zamanım olmayabilir ama bakalım :D .O zaman şöyle yapalım kalanlar katili oylasın.Katil en çok oyu alırsa yırtarsınız...
Ara
@"Cpt.Macmillan" katildir diyorum.
Ara
wow peki
Ara
Menars öldümüydü hatırlamıyorum. Ölmediyse katil odur.
Ara
(18-03-2017, 11:18)ZenderX : Menars öldümüydü hatırlamıyorum. Ölmediyse katil odur.

Öldü.
Ara
Tüh :D @"Cpt.Macmillan" olsun o zaman. Hazır oyda almış :D
Ara
vaybe oyunun başından beri neyimden şüphelendiniz merak ediyom bi anlatıerin bakalım (bi dahakine daha dikkatli olurum :D [şaka]
[+] 1 üye Kher nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Captancigimin yanindayim. Onu seviyorum satrancda her ne kadar tongaya getirse de xd.
[+] 1 üye PashaZade nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İyi o zaman oylamadan sonra girerim turu...
Ara
Ölü bir adama suç atanıda ilk defa gördüm.Evet beyler katil bendim. :D
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
Ara
(18-03-2017, 13:52)menars : Ölü bir adama suç atanıda ilk defa gördüm.Evet beyler katil bendim. :D

Seni pis katil demedik mi ilk Probang'ı öldür diye yoldaşın ama ölsün gitsin diye :D .
[+] 1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Oyunun Sonunda... 
Cpt Macmillianın katil olduğuna karar veren grup acımasızca onu linç ettikten sonra mafyayla konuşur.Mafyada katili bulduklarına göre çıkışın serbest olduğunu söyleyip kapıyı açar kapıya doğru ilerlerken herkes sonunda bu cehennemde kurtulduğuna seviniyordur özellikle Probang hiçbirşey yapmadan sevinçle dışarı çıkarken arkasında aniden saplanan Aytaç'ın bıçağını hisseder(nedense yazarken aklıma kötü şeyler geldi...) Bütün arkadaşları ölmüş Aytaç'ta son darbeyi Probang'a indirmiştir.

Oyun bittiğine göre isteyen herkes sırrını söylemekte serbesttir.Feldmarschal'in yasağı doğru söylemekti ona verdiğim ipucu katilin isminde e harfi yoktur olunca oda yalan söyleyip bunu tersine çevirmek zorunda kaldı :D .
[+] 2 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Mutfaga gidemiyordum. Yani bicak alamazdim
Bu yuzden mecburen silah aldim. Olumume sebebiyet veren sey yasagimdi xd
Ara
ilk oyu @Cpt.MacMillan a atmaktan mutluyum biliyodum seni kaptan içinde e harfi olmayan şüpheli :D ayrıca yardakçı kimdi aytaç mı içinde kalmışda mı bıçaklamış yoksa probang olduğunu bildiği içinmi :D
Ara
vay arkadaş bee ben kendimden bile şüphelenmedim bu işte bişi var ama hadi hayırlısı bakalım
Ara
(18-03-2017, 10:31)TR Ace :
(18-03-2017, 01:23)Feldmarschal : Benim teoride orda ama bilemiyorum katil kim bencede bi teoriyi kabul edelim macmillan olabilir katil benim düşüncem

İş'e başlarsam zamanım olmayabilir ama bakalım :D .O zaman şöyle yapalım kalanlar katili oylasın.Katil en çok oyu alırsa yırtarsınız...

başla ortak işe ama atarsın yinede her gün bi tur hasret kaldık değilmi komutan @PashaZade :D:D
Ara

Konuyu Okuyanlar: 34 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.