[HS] Medieval 2 - Britanya Hotseat
2eowu4w.jpg

Medieval 2 Total War Britanya Kampanyası ile yeni bir hotseat açıyoruz. 

Admin: @ZenderX 
Co-Admin : @Merco

Oynanabilir Ülkeler : 

İngiltere @Aytaç
İskoçya @Raijin
Norveç @turkish lokum
İrlanda @GaulTurk

Oyuna event ile gelen Baron Alliance AI olarak devam edecektir. Baronların çıkması ile ilgili olanlar veya olabilecek olan olaylar tamamen rastgeledir. Ve oyuna dahil tutulacaktır. Oyuncuların bununla mücadele etmesi gerekmektedir.

[+] 2 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Irlanda

Bás do na naimhde.
G0kMNN.png
Ara
Hiç oynamadım modu ama İngiltere alabilirim.
Ara
Freeedoooommmmm !!!
[+] 1 üye Raijin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Norveçi alayım
giphy.gif
[+] 1 üye turkish lokum nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Galler diyorum.
[+] 1 üye JanissaryArcher nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Oyuncu sayısını tamamladık. Herkese teşekkür ediyorum. Bugün oyunu başlatmaya çalışacağım. Bu hotseatte her tur linki yanında RP atılması zorunlu olacaktır. Onun dışında da RP ile atışma yapabilirsiniz. Zira RP ye çok uygun bir hotseat. Diplomasi ile çok şeyler değişebilir. Herkese başarılar.
[+] 1 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
iskoçyayı kim aldı
giphy.gif
Ara
Ben aldım İskoçya yı
[+] 1 üye Raijin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yarın ev taşıyacağım. Çok dolayısıyla çok yoğun olacağım. Akşama internet bağlanırsa girebilirim. Yoksa telefon internetiyle idare etmek zorunda kalacağım.

Kuralları basitçe yazayım. Genel kurallardan hangi kurallarla oynamak isterseniz söyleyin. Ona göre yapalım.

Oyunda fort kurulamadığı için fort kurallarına gerek kalmıyor. Sabit fortlar var oyun içerisinde. Her birinde en az 4 birim asker bulundurmak zorunludur.

Aranızda oylama yapmanızı isteyeceğim şey ise sabotaj, suikast ve ajan ile kapı açma.

https://forum.strategyturk.com/konu-medi...-kurallari Buradan kural seçeneklerine bakabilirsiniz.

Size önerim şu şekilde:

Kale-Şehir-fort kapı açma oranı %15
Suikastler sadece ajanlara ( priest diplomat, spy assasin merchant ) yapılabilir. Oranı %30 dur.
Balista ve türevleri serbesttir.
Kara ve deniz savaşlarında oyunculara karşı defeat almak yasaktır.

Bunlardan değiştirmek istedikleriniz varsa belirtin. Hotseati kurup konusunu açıyorum. Kurallar bu konudaki ilk iletide olacaktır.

King Hakaon 11. veya 10. tur başında oyuna geliyor. Gemilerle ve orduyla beraber. ilk 3 tur içerisinde Norveçe bir tane daha destek birlikler geliyor. Kuzey batı taraftan. Baron Alliance her an her yerde çıkabilir dikkat. William Wallace kaçıncı tur geliyor tam bilmiyorum ama 20-30 civarı olabilir. Tam emin değilim. Bilginize
Ara
casuslarla kapı açma olmasın
giphy.gif
Ara
Suikast-sabotaj serbest, kapı açma yasak olmalı.
G0kMNN.png
Ara
Kale-Şehir-fort kapı açma oranı %15
Suikastler sadece ajanlara ( priest diplomat, spy assasin merchant ) yapılabilir. Oranı %30 dur.
Balista ve türevleri serbesttir.
Kara ve deniz savaşlarında oyunculara karşı defeat almak yasaktır.

Tümüne katılıyorum.
Ara
kesin kurallar belirlendi mi
giphy.gif
Ara
Casusla kapı açma yasak, assasinler sabotaj yapabilir. Priest, Diplomat, Merchant, Spy ve Assasin suikastleyebilirler. General, Family Member, Prenses, Faction Heir ve Faction Leader suikastleyemezler.. Ajan limiti yok.
Ara
Kurallar güncellendi. Eğer unuttuğum birşey varsa lütfen hatırlatın.
Ara
4 gün geçti galiba
giphy.gif
Ara
Evet. İlgileniyorum.
Ara
Dostum, aytaç LYS öğrencisi ve bu haftasonu sınavı var. Birazcık toleransı hak ediyor.
Ara
(14-06-2017, 15:15)JanissaryArcher : Dostum, aytaç LYS öğrencisi ve bu haftasonu sınavı var. Birazcık toleransı hak ediyor.

olabilir
giphy.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.