İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Kardinal bildigim kadariyla 10 dev ustu topraklarda çıkıyor ve sadece eventle geliyor.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Ayrıca yalnızca Avrupa topraklarına kardinal veriliyor. Amerika'da katolik olursanız mesela kardinal alamıyorsunuz.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 343
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
29-05-2017, 00:12
(Son Düzenleme: 29-05-2017, 00:13, Düzenleyen: Aragramir.)
Kardinaliniz yoksa Papa olamıyorsunuz.
edit:Sanırım böyle bir şey hatırlıyorum, papal influence yatırımı yapamıyordunuz.
"c" tuşum çalışmıyor copy-paste yapıyorum.Lütfen "c"leri büyük yaz demeyiniz, iyi forumlar :)
•
İleti Sayısı: 4,728
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
52
Burada bir kardinalimiz var @ cemal
•
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
s.a. arkadaşlar ben oyunu yeni aldım ve japonya ile oynamak istiyorum fakat ben vassalları bir türlü vassallıktan çıkaramadım nasıl çıkarıcam bana bi yol gösterin diplomasi yerinde break vassal diye bişey yok.
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
Selam hangi versiyonda oynuyorsun ve neden vassallıktan çıkartmak istiyorsun?
•
Imperium:
0
(29-05-2017, 16:43)Duman : Selam hangi versiyonda oynuyorsun ve neden vassallıktan çıkartmak istiyorsun?
1.21.1 yamasında oynuyorum izlediğim videolara göre isyanları azaltmak için vassallıktan atıyorlar bazı ülkeleride bende öyle yapayım dedim ama bi türlü bulamadım :D
•
İleti Sayısı: 795
Imperium:
12
Sogun hatırladığım kadarıyla vassal iptal edemiyordu.Daimyo al alayına gir boşver gerisini.Sogun annex yap falan uzun iş
•
Imperium:
0
ya ben başkalarının yaptıklarını yapamıyorum oyunda dlc olmadığındanmı acaba bide versiyonu eskiye çevirebiliyozmu steamda ?
•
Imperium:
1
(29-05-2017, 18:47)ebaran : ya ben başkalarının yaptıklarını yapamıyorum oyunda dlc olmadığındanmı acaba bide versiyonu eskiye çevirebiliyozmu steamda ?
Versiyonu çevirebiliyorsun oyunun özellikleri kısmında betalar var oradan yapabilirsin.
Japonya 1.20 ile beraber çok değişti o yüzden o videolara pek bakma aç kendi kafana göre oyna
"c" tuşum çalışmıyor copy-paste yapıyorum.Lütfen "c"leri büyük yaz demeyiniz, iyi forumlar :)
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
Japonya da eskiden şogun olmak kolaydı artık zor.Daimyo olarak başlayıp diğerlerini toplamak uygulaması daha kolay bir seçenek.
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
29-05-2017, 23:29
(Son Düzenleme: 29-05-2017, 23:32, Düzenleyen: Delacruz.)
Osmanlı ile oynuyorum, oyunda yeni sayılırım. Kendime sağlam müttefik arıyorum, Fransa ve Bohemya ile oldum sürekli bozuyorlar Bohemya daha geçen savaşta beni satıp karşı tarafın saflarına katıldı. Gavurdan yarar yok bize anlaşılan kimlerle ittifak kurabilirim?
•
Imperium:
12
Duygusal yaklaşmışsın kardeşim.Ai senle müttefik bozuyorsa suç sendedir.İttifakın olan devletin rivalini müttefik olduğundan bozuyorlar.Yani güvenilmez olan sensin :)
Aşağıdaki 1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Xepluper
İleti Sayısı: 107
Imperium:
0
admin efficiency artırmanın bi yolu varmı bide artınca core maliyeti düşüyomu ?
•
İleti Sayısı: 253
Imperium:
1
admin teknoloji bölümünde hangi teknoloji seviyelerinde arttığı yazıyor. Admin puani ile ilgili her şey düşer mantıken. Bide sanırsam yeni dlc de çağlardan biri sayesinde geliyordu
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
(31-05-2017, 13:56)Cayenne : admin efficiency artırmanın bi yolu varmı bide artınca core maliyeti düşüyomu ?
DLC ile gelen çağ bonusuyla, yüksek absolutizm değeriyle, ADM tech 17-23-27 ile artırılabilir. Bir de Great Yuan idealarında mevcuttur.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
1
Yeni gelen güncellemeler ile Bohem'de ne gibi değişiklikler oldu deneyimleyen var mı?
•
İleti Sayısı: 1,140
Imperium:
5
Ticaret merkezini Venedik yapsam sizce gelirim katlanır mı?
•
İleti Sayısı: 1,576
Imperium:
5
Buna gerek yok. Git au ha saldır ve collect trade yaptırt bir tane ticaretcine. Ayrıca trade ideası almadıysan al
•
Imperium:
12
Senin vasitanla bende şunu sorayım.Genoa venedik ingiliz kanalı gibi ticaretin bittiği yerler ticaret yolundaki ticari şehirlerden daha mi avantajlı
•
|