İleti Sayısı: 3,077
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
39
Adamlar yaptığı haltın farkındaki özür mahiyetinde 1600 dust veriyor.
Benim gördüğüm kadarıyla quest warrior bayağı güçlü. Quest Shaman da. Dün oynarken adam 4 murloc summon kartı attı. Sonra +3 atak adapt yaptı hepsine daha 4. Tur gg olduk.
•
İleti Sayısı: 590
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
İsabet olmuş bu nerf. Quest Rogue'a ne kadar tepkili olduğumu az çok biliyorsunuzdur. Bu nerf oyundan düşürecek Quest Rogue'ları ama ben hala tepkiliyim bu karta, çünkü kart Hearthstone'un yapısına uygun değil.
Aşağıdaki 1 üye Hammurabi nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Hammurabi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Kher
İleti Sayısı: 3,077
Imperium:
39
Quest Rogue oynamadan önce çok basit olduğunu düşünmüştüm. Oynayınca aslında o kadar da kolay olmadığını farkettim. Destenize göre 6 veya 8 tane kart gerekli sizin için. Bunlardan 4 tanesi ilk 5 turda geldi geldi. Gelmedi geçmiş olsun. Karşıda hele hele aggro bir deste varsa en baştan 1-0 yenik başlıyorsunuz. Neyse hayırlısı bakalım.
•
İleti Sayısı: 590
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
Beklenen nerf ödülün Spell değil de sahadan kaldırılamayan bir minyon ( Warlock ödülündeki portal gibi) olması ve +5+5 etkisine sahip kartlar Silencelandığında normal statlarına dönmesiydi. Ama bu nerf de güzel bir darbe
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Her destenin avantajlı olduğu, dezavantajlı olduğu desteler var. Karşısında aggro bir deste olduğunda 1-0 başlayan tek deste Quest Rogue değil, oyundaki tek zayıf olacak deste de Quest Rogue değil. Druid Quest oynayan gördünüz mü? Bu o Quest'in güçlendirilmesi veya kolaylaştırılması gerektiği anlamına mı geliyor? Ben sanmıyorum.
Quest Rogue'ın sorunu bir Questin olmaması kadar erken bir şekilde tamamlanabilmesi (Questlerin oyunun orta ve geç dönemde tamamlanabilmek üzere tasarlandığı belirtilmişti oyunun geliştiricisi tarafından ve Rogue Quest'i eğer oyuncu şanslıysa 3. turda tamamlanabilen bir Quest.) ve interaktiviteden uzak olmasıydı. Yani karşıdaki oyuncu ne yaparsa yapsın sen o destede "kendi oyununu oynuyorsun" ve bu durum her oyunun az çok aynı tecrübe vermesine sebep oluyor, bu da oyuncunun oyundan daha çabuk sıkılmasına sebep oluyor. Aynı şekilde bu gibi desteleri de engellemeye çalışacaklarını belirtmişlerdi.
•
İleti Sayısı: 3,092
Imperium:
36
Quest olaylari ciktigindan beri quest rogue oynuyorum. Sanildigi kadar guclu degil. Bazen cildirticak derecede rezil olabiliyor. On oyun atsaniz belki ucunu kazanirsin. Bunun yaninda oyle zamanlar oluyorki questi tamamladiginizda cok rezil bir sekilde kaybediyorsunuz. En guclu quest muhtemelen warriordur. Quest warriora karsi kazandigimi bilmiyorum.
•
İleti Sayısı: 1,099
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
15
Bence abartıyorsun dostum. Daha önce merco ile justicar da desteyi öve öve bitiremiyorlardı. Sonra o desteyi kullanmaya başladıkları zaman düşünceleri değişti. Aşırı gereksiz bir nerf olduğunu düşünüyorum.
Quest Rogue yi Midrange desteleri ile de yenebilirsiniz. Midrange desteleri de iyi bu aralar
•