[HS] Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit)
Tamam o zmn :)
Bu arada hayırlı bayramlar
giphy.gif
Ara
Arkadaşlar mısırı alan arkadaş modda sorun yaşadığından ayrıldı. Mısıra geçmek isteyen geçebilir yoksa AI devredilecek.
Ara
@Sübaşı
G0kMNN.png
Ara
@GaulTurk ilk turumu oynadım artık ufak tefek diplomatik hareketlerde bulundum şimdi sil baştan yapmayayım :D
[+] 1 üye Royal Guard nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Olsun sen Mısır geç HRE AI olsun Steammocking
G0kMNN.png
Ara
4 bir yanı düşmanla sarılı canım memleketi kurda kuşa yem ettirdi dedirtmem :D
Ara
HRE dursun ya ben almanyanin ortasında Danimarka ile savaşmak istemem
giphy.gif
Ara
Mısıra ben geçeyim Danimarka ya da hre den biri Pol Macara geçse sıkıntı olur mu
@Sübaşı
@Heliaca
Ara
Bence artık ülke değişmek için geç kalındı ama Mısır'a geçebilirsin @etzel.
G0kMNN.png
Ara
Dediğim gibi şu andan itibaren ben ülke değiştirmek istemiyorum. @etzel
Ara
Bir değişiklik yeterli olacaktır. Zaten az tur oynandı. Tur anlamında birşey değişmeyecek Macar ai devredilecek sadece. Genç kızların gözdesi adminimiz @Aytaç halleder bu işleri.
[+] 1 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Daha Mısır'a ve Macaristan'a sıra bile gelmediği için çabuk bir değişiklik yapılabilecektir.
G0kMNN.png
[+] 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Macar misira gecsin aynen
giphy.gif
Ara
Khingila Baron ve ben şu an memleket teyiz normalde bu gün doncektik fakat cenazemiz çıktığı için donemedik ucumuzun ülkeleri de arka arkaya beklerseniz pazartesi oynayacağız diğer bütün hotseat lerim ztn geçildi.
giphy.gif
Ara
(30-06-2017, 22:20)turkish lokum : Khingila Baron ve ben şu an memleket teyiz normalde bu gün doncektik fakat cenazemiz çıktığı için donemedik ucumuzun ülkeleri de arka arkaya beklerseniz pazartesi oynayacağız diğer bütün hotseat lerim ztn geçildi.

Başınız sağolsun.

Zaten art arda oynayacağınız için sorun çıkmayacaktır.
G0kMNN.png
Ara
(30-06-2017, 22:20)turkish lokum : Khingila Baron ve ben şu an memleket teyiz normalde bu gün doncektik fakat cenazemiz çıktığı için donemedik ucumuzun ülkeleri de arka arkaya beklerseniz pazartesi oynayacağız diğer bütün hotseat lerim ztn geçildi.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Tek kişi olsaydı turu idareten oynayabilirdim. 3 kişi arka arkaya olunca bekletebiliriz sorun yok.
Ara
Bu HS ye ne ara Sicilya eklendi ya.Sicilya yok diye biliyordum turumu ona göre oynadım.Sonradan mı eklendi yoksa ben mi gözden kaçırdım acaba ?
Ara
Tek tek düzenlemelere baktım; en başından beri ekliymiş Sicilya.
G0kMNN.png
Ara
Nasıl farketmedim ya kötü oldu o zaman :D
Neyse hallederiz.
Ara
Arkadaşlar Aydın'dayım bugün geldim arkadaşın bilgisayarına yüklemeye çalışıyorum M2TW yi biraz bekleteceğim sizi kusura bakmayın
[+] 1 üye Hammurabi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 68 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.