31-07-2017, 15:29
[HS] Medieval 2 - Westeros Hotseat - [ Tur - RP ]
|
04-08-2017, 05:10
Düşmanlarimiz bizi diri tutar...
Stannis öfkemizden nasibini alacak Tyrell bütün antlaşmalarını bozup bize biat etmedikçe bütün şehirlerini ve kaybedecektir. Old Hewett 'da artık bizim sancaklarımız dalgalanmaktadır.
05-08-2017, 07:26
@iberkay 2 hs oynuyordum erkan abi yerine seni etiketlemişim.Mesaj yerine ulaştığına göre sikinti yok :D
05-08-2017, 15:07
https://drive.google.com/open?id=0BwY2Q4...lVjeGNzalE @cemal
Öncü kuvvetlerimiz Atranta Kalesini yakıp yıkmıştır.
Her sabah yeni bir gün doğarken,
Bir gün de eksilir ömürden; Her şafak bir hırsız gibidir Elinde bir fenerle gelen. Ömer Hayyam
11-08-2017, 02:19
11-08-2017, 07:45
12-08-2017, 00:57
12-08-2017, 13:04
Arryn Hanesinin amaçsızlığı üzerine anlıyorum ki Robert Arryn bahsettikleri kadar aptal bir çocukmuş. Yıllarca Doğunun Valisi olarak görev yapan bu hanenin kaderinde demek ki bu çocuğun ellerinde yok olmak varmış.
https://drive.google.com/file/d/0ByMFSXW...sp=sharing @etzel Tek arryn gemisini 3 gemiyle yendim. Adasında yok edilmeyi bekleyen çaresiz birinden bu lafları duymak ilginç.Ne yazık ki doğru söylüyorsun.Kaderinde çocuk gördüğün bu kişinin elinden yok olmak var.
@Raijin
Demir Adalar Kralı Balon Greyjoy ve Demir Ordu Gri Su Kalesini kuşatmıştır. (Greywater Watch) Stark Hanesine bağlılığıyla bilinen Howland Reed ve Stark ordusu kalede kuşatma altındadır. Eğer ki Howland Reed ve Stark Hanesi Demir Adalar Kralı Balon Greyjoy'u tanır ve Greyjoy Hanesine bağlılık yemini ederse Stark ordusu serbest bırakılacak ve Stark Hanesi Demirdoğumlular tarafından koruma altına alınacaktır.
Aksi halde Kuzeyde 1 tek kuzeyli dahi kalmayana dek fethimiz devam edecektir.
@EralpU Renly 8 https://drive.google.com/open?id=0B8gi3J...XNWaFVWb0E
16-08-2017, 00:59
Bu gece oynayacağım
Bir gün de eksilir ömürden; Her şafak bir hırsız gibidir Elinde bir fenerle gelen. Ömer Hayyam Arryn ve Martell hanelerinin geçmişlerini unutup, atalarının mabetlerine küfürler etmeleri çok acı. Elia Martell'in katlinin ardından Martell Hanesi'nin atalarına karşı bu hakareti sindirmesi Baratheon Hanesi'ni bile rahatsız etmekte. Martell Hanesi amaçlarını belli etmeden Dar Deniz'in kuzeyine doğru küçük bir filo ve ordu ile yol almaktadır. Sizlerden talebimiz gayenizi belli etmeniz ve Fırtına Topraklarına izinsiz ayak basmamanız. Eğer bunu yapacak olursanız savaş sebebi sayılacaktır ve Fırtına Orduları güneye hareket etmeye mecbur kalacaktır. @Aytaç
Jon Arryn'in ölümünün ardında Lannister Hanesi'nin olduğuna dair kuvvetli kanıtlar varken, Vadi'nin şövalyeleri hangi akla hizmet güneye ilerlemekte ? Demir Tahtta oturan ağabeyim Stannis'e karşı hangi mantıkla karşı durmakta ? @Justicar
Kuzey'in Kralı Robb Stark ile yapacağımız bir müttefiklik bizi ziyadesiyle memnun edecektir. Zira düşmanlarımız topyekün hudutlarımıza saldırırken, bizlerin ortaklıktan aciziyet duymamız saçmalıktır. Saygılar ! @etzel
Westeros'un kaideleri ve hanelerin amaçları bellidir. Krallara hizmet etmek. Lannister ve Greyjoy aileleri sonu olmayan amaçsız bir savaşın hevesini üstlerinden hala atamadılar. Kralın Şehrinde oturan bir kral , kralın önünde ordular ve kaleler ve berisinde uçsuz bucaksız hudutlar bulunmakta. @Raijin @Merco Hedeflerinizi ve amaçlarınızı bizimle paylaşın kadim lordlar, paylaşın ki bütün bu ölümlerin mukaddes bir dava uğruna olduğunu anlayalım. Savaş merakınızın sebebini öğrenelim ve bir çözüm arayalım.
Diyara Selam Olsun!
Renly Baratheon !
@iberkay
Bir gün de eksilir ömürden; Her şafak bir hırsız gibidir Elinde bir fenerle gelen. Ömer Hayyam
16-08-2017, 11:01
Karaya çıkmak için verimli topraklar arayan denizci göçebelerimiz kimsenin tekelinde olmayan denizden geçerken kimsenin iznine ihtiyaç duymuyoruz.
Lakin endişenizi de anlıyoruz. Eğer Tyrellerle olan savaşımızda bize karşı duruş sergilemez iseniz size barış sözü verebiliriz. @EralpU
16-08-2017, 16:27
Savaş sebebini arıyorsan dön de arkana bir bak ! Ben neler yaptım diye sor kendine ...
Benim kanımdan olana hakaret edip katledeceksin, Demir tahta zorbalıkla oturacaksın sonra da gelip bu savaş merakınız ne diyeceksin...
Barış istiyorsanız sen ve müttefiklerin bana diz çöküp af dileyeceksiniz.
Demir tahtı Benim soyumdan olan birisine devredeceksin ve hakkında vereceğim hükme razı olacaksın.
|
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi