[HS] Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit)
millet niye sürekli ayrılıyor?
giphy.gif
Ara
@turkish lokum sen daha yıkılmadın mı ya ?
Ara
İyi hatırlattın @Sübaşı.Lokum yıkılmak üzere sanırım.Danimarka ai yerine ona verilebilir isterse.Ben biraz yalnız kaldım o savaşta açıkçası verilmesi dengeler açısından iyi olabilir.
Ara
Mantıklı olur.
Ara
Bana uyar siz bilirsiniz.
giphy.gif
Ara
@Merco beni danimarka yaa alcan mı
giphy.gif
Ara
Merco bugün meşgul olacak, yarın ya da Pazartesi alınmış olursun ve hotseat kaldığı yerden devam eder @turkish lokum
G0kMNN.png
[+] 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@Aytaç veya @ZenderX müsait ise onlarda admin şifresini var. Halledebilirler.
[+] 1 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Danimarka rezalet başlıyor oyuna şehirlerimin tamamına yakını kuşatma altında başlıyor duruumum Milan ın kinden farksız :(
giphy.gif
Ara
Kesinlikle öyle, savaş danimarka için bitti bence.
Ara
Benim içinde çok parlak sayılmaz :D.Yalnız ne ara oralara geldi Danimarka, savaş daha yeni başladı ve bütün gücü tek noktada, galibiyet aldığını da görmüştüm yazık olmuş.
Ara
Khingila İspanya'ya geçmek istiyormuş sanırım. Oyuncuların fikirlerini alalım?
Ara
Ben yokken ülke çok iyi yönetilmiş.2 şehri kuşatacak ordular hazırlanmış.Direk kuşattım bende.
Khingila İspanyaya geçerse HS daha çekişmeli olur bence geçsin.
Ara
Khingila Ispanya geçsin. Lokum da Polonya, Macaristan vs geçebilir. 3v4 falan oynayalım hotseati çekişmeli olsun.
G0kMNN.png
Ara
Valla siz kime derseniz geçerim.
giphy.gif
Ara
Khingila geçsin İspanya'ya, Lokum isterse rus olsun isterse polonya isterse macar :)
Ara
Çekişme olsun diye onu oraya öbürünü başka bir yere attırma gibi bir olaya gerek yok.Danimarka ile anlaşmalı olduğumuz ve milan ın da yıkılma sürecinde olması sebebiyle ben o teklifi yaptım.İspanya oyuncu kalsa da saldıracağını zannetmiyordum ben o yüzden gerek olmadığını düşünüyorum.Ayrıca Bizans a ne oldu ki de ülke değişiyor ki?

İlla tarafları blok haline getirip savaşı kurmaya da gerek olduğunu düşünmüyorum, savaş bir şekilde başladı yıkılacak olan yıkılır kalanlar sonra kendi içinde tekrar bölünür savaşır ya da anlaşır.İngiltere savaşı dengelensin diye İspanya ya oyuncu atıyoruz da Fransa ona göre önceden hazırlık yapmış, belki sınırı boşalttı belki önceki oyuncusuyla anlaşmıştı.Ai devredilip devam edilmiş ülkeye bir anda oyuncu vermek ona net haksızlık oluyor.Burada etrafa yıkılma tehlikesi olan oyuncuları dağıtıp denge kurmaya çalışmak yerine dengesizlik olduğu düşünülüyorsa diplomasi kartıyla çözebilirsiniz.
Ara
Bizans ülke değiştirmiyor Ispanya'ya geçecek olan yıkılan Sicilya'nın oyuncusu Khingila gördüğüm kadarıyla. Açıkcası Danimarka'nın durumu da malum Ingiltere tek başına kalıyor ve galip çıkmasının mümkünatı yok. Ülkelerini değiştirtmiyoruz yıkılan oyuncuları oynamak istedikleri için boş fakat dolu olması gereken ülkelere koyuyoruz. Ben karşı safta olmama rağmen.benim fikrim budur fakat sana müttefik gelecekken karşı çıkman ilginç geldi :D
G0kMNN.png
[+] 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
HS daha eğlenceli olur bence. Böyle karşımızda kimse kalmamış oluyor :P
Ara
Khinglia ve Baron arasında çok fark olmadığını en iyi bilenlerden birisin Gaul.Polonya da verilince toplamda kuzenler 6 ülke yönetmiş oluyor.Asıl itiraz ettiğim şey de bu.Demokrasiye saygım sonsuz herkes verilmesi taraftarı sanırım o zaman verilecek tabi.Ai geçmiş ülkelerin sonradan oyuncuya verilmesi ve 6 ülke yönetilmesi bana garip geldi ve itirazımı belirttim.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 40 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.