İleti Sayısı: 1,390
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
30
Savaşmadan toprak vermeyi düşünmüyorum tüm cephelere eşit şekilde yapabildiğim kadar üst düzey bir kontrol sağlamaya çalışacağım artık araziyi avantajımıza çevirme zamanı gibi Sovyetlerden çok Fransa tarafında ki Çıkarma endişe verici onu bir an önce halletmeliyim gibime geliyor.Oyunu açıp bakınca daha sağlıklı kararlar vereceğimi düşünüyorum Akşam üzeri atarım turumu gibi geliyor en kötü gece yarısı atarım.
трагедия
•
İleti Sayısı: 721
Imperium:
0
25-08-2017, 17:26
(Son Düzenleme: 25-08-2017, 19:02, Düzenleyen: villager.)
Kayıt dosyasına baktım 6600 Panzer II olmuş ama hala üretimde ve 10 fabrika vardı /yüzpalmiyesi.
Edit : Biraz daha oynadım. Oyun tamamen dikkatsizlik ve acemilikten kaybedilmiş. Saçma sapan birimler üretilip çok daha acil ihtiyaçlar umursanmamış, eksik kalmış.
İleti Sayısı: 1,542
Imperium:
11
Kaybedilmiş bir oyun değil bence hayla sovyet cephesinde 10 Tümen daha fazla olmasa bile itilebilir hangi silah orduda ne kadar var bakmadım açıp hiç açıkçası ama madem o kadar tank değil panzer 2 leichtraktor olsa sovyet cephesi çevrilir savaş orada biter.
•
Imperium:
11
Güzel olmuş. Amerikalılara tam bir karşılık vermek için sovyet cephesinin biraz daha zayıflaması gerekiyor anlaşılan.
•
İleti Sayısı: 1,154
Imperium:
3
Benim cephemin kuzeyden çökme sebebi yine baltıklara öyle girilmiş olmasıydı. Üstelik 18 tümenlik bir panzer tümeni ise 1 bölgede yarma harekatındaydı erzak sıkıntısı yaşarken. Umarım bir sonraki arkadaş için yine aynısı olmaz.
•
İleti Sayısı: 1,959
Imperium:
39
Ellerine sağlık Faramir, sana "Sağ Kroşe Führer" tagını veriyorum. Hayli iyi mücadele etmişsin. Sovyet AI'i tükenmişe benziyor. Sırada ben varım, benden sonrada zencefil olacak. Barbarossa'yı başlattıktan tam 2 sene sonra benzer bir cephe hattıyla komutaya geçiyorum.
Imperium:
30
Sağ olun gerçekten elimden gelenin en iyisi buydu,Zencefil sana katılmıyorum artık işler değişti Sovyetler baya zayıfladı adamlar paket olup durdu habire her paket yaptığımı buraya koymadım tabi ki ama en az 1 milyon Sovyet öldürmüşümdür diye düşünüyorum.Ayrıca şunu eklemek lazım oyunu kontrol etmek zaten zor hızı 1-2'de en fazla bana göre 3'te oynanmalı aksi takdir de Sovyetler'e dönüyorum Amerikalılar çıkıyor Amerikalılara bakıyorum Sovyetler geliyor Brest-Litwosk'u öyle kaybettim ne yazık ki tek üzüldüğüm nokta gerçekten mücadele ettim ama Fransa cephesini kurtaramadım ama şu açıdan emin olabilirsiniz Savaşmadan bir karış toprak vermedim. :D
трагедия
Imperium:
0
Doğuda cepheyi kısaltıp artan her tümeni Batı'ya yollarsanız belki Majino ve Benelüksde durdurulabilirler.
•
Imperium:
11
Aslında Fransa cephesinde Amerikalıların bilerek boşluklar bırakılıp arkada kapatılabilir napolyona istersen bir değişiklik yapıp bölümü senden sonrakiler Coop oynayın herkes bir yere bakar iyi fikir bence...
•
Imperium:
0
Sovyet cephesindeki tümenler yeterli değil. Kaçınılmazı erteliyor sadece.
•
Imperium:
11
Sovyet cephesindeki birlikler gayet yeterli bence ben turumuz oynarken 20tümeni motorize ve tank olmasına rağmen cephede unutarak oynarken ilerliyorum sadece mikromanagement ta kalıp aiye verilmemesi gerekiyor.
•
Imperium:
30
Donanma lazım bize Donanmacı Führer isteriz!!! Geç kaldık biraz gerçi bunun için sanırım Japonya'da iyi gitmiyor Sovyetleri yıksak bile Amerikalılar var şimdi Hitler Amcayı daha iyi anladım. :D :D :D
трагедия
•