İleti Sayısı: 10
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Merhaba. Eu4'ü alalı 2 ay civarı oldu. İlk başta online oyun girebiliyordum ama 1 ay sonra abim ile girmeyi deneyince şöyle bir şey oldu: Ben server'ı kurup onun girmesini beklerken onda bu hata oldu, O kurunca da ben de oldu. Ben de başka server'lara girmeyi deneyip sorunun bende olup olmadığına baktım ve sorun bendeymiş. Ve abim şimdiye kadar hiç açmamıştı eu4'ü. Bu forumda başka bir konuda gördüm bu hatayı, çözümleri denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
•
İleti Sayısı: 26,402
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Checksum'ınızın farklı olduğu anlamına gelir bu, checksum'ın farklı olmasının sebebi de oyun dosyalarının birbirinden farklı olmasıdır. Örneğin oyuna modla girmek checksumı değiştirir. Oyun dosyalarınızda herhangi bir değişim olmadığına, taraflardan birinin oyuna kozmetik de olsa modla girmediğine emin olun.
•
İleti Sayısı: 26,402
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Abonelik veya DLC'ler etkilemez. Şu anda oyunun checksum'ı 7645. İkinizin de Steam üzerinden dosya doğrulama yapması gerekiyor.
Bunun için oyuna sağ tıklayıp Özellikler diyip Yerel Dosyalar'dan oyunun bütünlüğünü doğrula seçeneğini seçmelisin.
•