İleti Sayısı: 2,694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Önce ermenileri destekleyeceğini, ülkemde iç karışıklık çıkaracağını söyleyip bizi tehdit ediyor aynı tur bizimle ateşkes imzaladığını söylüyor.
Tarafimıza ulaşan herhangi bir teklif yok. Eğer bu yazdıklarınız bir teklifse düzgünce teklif edilene kadar Osmanlı Devleti tarafından reddedilmiştir.
•
İleti Sayısı: 163
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
Tarafımıza?Ben Teklifi Lideriniz diye bildiğim Şansölyeye yaptım.O da kabul etti.Eğer teklif kabul edilmediyse siz bilirsiniz.Ordularım savaştan kaçmayacaktır bilginize.
Bir Japon Atasözü der ki:
Davranışlarınızı yönetin yoksa onlar sizi yönetir.
•
İleti Sayısı: 2,694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Sayın şansölye biz sizi kralımız olun diye seçmedik. Bize öneri sunmanız için seçtik. Yaptığınız anlaşma devletinizi bağlar bizi bağlamaz.
Biz sadece sizin savaşta şu cepheyi desteklerseniz iyi olur şeklindeki önerilerinize açığız. Bizim sizin haraçlınız yada uydunuz olmadığımızın farkında olmalısınız.
•
İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
Arkadaşlar taraf değiştirmek istiyorsanız tek yapmanız gereken bir pm ile bana ulaşmak. Kayıt altında tutabilmem için tavsiye olarak önerdiğim yer elbet forumdur, onun dışında istiyorsanız discord yoluyla da bana ulaşabilirsiniz. Steam'i kullanmıyorum.
Bu arada Osmanlı-Almanya arasında yaşanan gerginliğin tek sebebi belki de hepinizin tahmin edeceği üzere iletişimsizliktir. Bir şekilde örgütlenmeyi başarabilmelisiniz ki böyle taraf taraf oynanan forum oyunlarında bir koordinasyon sağlamanız gerekir. Bu sebepten ötürü birbirinize en azından rahatça ulaşabilin, böyle İtalya ve Osmanlının ayrılıp "Akdeniz Ligi", A.B.D'de enteresan şeyler olup İttifaklardaki Amerikan İmparatorluğu olmasını engelleyebilirsiniz :)
•
İleti Sayısı: 1,120
Imperium:
10
yalnız daha ilk tur oynanmadan 50 turluk yazı yazılmasın herkes gelen şıklara göre yönetsin ülkesini Paşa senden ricam sadece şıklar verilenden başka komplike ilk turdan iş bitirecek gibi yazmayalım ben bunu önceki oyunlardaki tecrübelerimden söylüyorum bide uçuk kaçık şeyler olmasın lütfen yaparsın sen ama bu oyun yapma :D
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
İsveç ilk önce kendi sorunlarını çözsün.
Bu arada her tur birisinin başına bir iş getirmeye karar verdim eğer yanlış seçenekler verirse. Bu tur da bir arkadaşınız yeterince payını aldı zaten :P
•
Imperium:
1
Ben Gidip İttifaklara geçicem diye bir şey demedim.Sadece ateşkes dedim 1-2 turluğuna.Görünüşe bakılırsa sadece Almanlar ile olan bir ateşkes olmuş bu.O şekilde askerlerimiz savaştan kaçmayacaklardır.Artık birbirleriyle didinsin dursunlar.
•
İleti Sayısı: 81
Imperium:
0
why not derim ztn ben bişiler yaptım paramlaxd
Cogito, ergo sum
•
Imperium:
1
Ülkemize gelecek her türlü yardıma açığız haberiniz olsun :D
•
Imperium:
1
Rusyayla aynı taraftayken İsveç'e destek mi vereceğiz?Başka bir isteğiniz var mı acaba?Alay ediyorlar bir de.Yazdım sizi.
•