Sanayinin yarısı yıkılmış olarak devralıyorum. 1944 oldu tek bir kişi bile partizanlarla mücadeleye özen göstermedi. Üstüne terörle mücadele hamlelerimiz sabote edildi.
Yine şaşırmadım sadece 9 panzer tümenimiz var. 15 bin motorize eksiğimiz var.
Doğu Cephesinde tek bir Panzer tümeni yok. Paris te yatıyor tüm tanklar. Benden önceki 5 HIZINDA OYNAMIŞ!. Bu ne savrukluk be !
Tüm oynayanlara İNAT, TERÖRLE MÜCADELE BİRİMLERİ OLUŞTURMAYA DEVAM.
Ulan zaten 8 milyon insan gücü var, kim aldı service by requirement'ı ... Çok değil 1 sene evvel 8 bin uçak gücündeydi Luftwaffe, nasıl 4000 uçağa düştü!?!?!?!?!?!?
Ülke yanıyor, önceki führerlerin hali (temsili falan değil)
200 fabrika imha edilmiş, her yer yanıyor , bunu göre göre neden müdahale etmiyorsunuz?
Lojistik çöküntü her yerde, kısmen geri çekiliyorum.
Kısmen Güneyde çekiliyoruz. Doğu Cephesini sil baştan organize ettim.
Kuzeyde de Kruger'in 4.Ordusu kısmen çekiliyor.
Kayıplar can yakıyor. Gerçek bir blitzkrieg asla doğuda yaşanmadı, yıllar top ateşiyle geri yada ileri gidiyoruz.
Bunu araştırmaya ne gerek vardı. Milyonlarca inşaat alanımız var zaten.
Marsilya'ya çıkan zırhlılara karşı Hoth'un 3.Ordusunu Doğu Cephesinden çekip bölgeye sevk ediyorum. Ayrıca bilmem kaçıncı SS panzer ordusu da Marsilya'ya gidiyor.
Deniz Aslanı harekatı yanlızca 23 tümen, 32 gemi ve 600 uçakla başlatıldı. Gel gelelim...
Dover'da tam 60 ABD tümeni var... E Yuh yav...
1944 kış taarruzunu , yılbaşından sonra başlatıyorum. 1.9 milyon personel ile belkide son genel taarruza doğuda kalkıyoruz.
Sivastapol 10 gün süren çatışmaların ardından Wehrmacht'a teslim oluyor.
Don nehrini geçsekte Stalingrad yönünde çok sert bir direniş var. Şehri almak bana nasip olmadı.
Norveç'e gelirsek, 5 hızında oynayan önceki arkadaş koca ülkeyi kaybetmiş, sadece 2 tümen kalmıştı, elimden geleni yaptım kurtaramadım, Narvik çoktan düşmüştü. Hoşçakal Norveç...