06-10-2017, 15:49
Arkadaşlar zevkler tartışılmaz ama yani bir firma git gide kötüye giden bir performans gösteriyor ve bunu ısrarla devam ettiriyor cod 2 den sonra çıkardığı hiçbir oyun beni multi anlamında etkilemedi senaryoları da ghost la beraber berbatlaşmaya başladı. CS nin ilerleyişini inceleseler durum buralara gelmezdi bence adamlar CS 1.6 yı aldılar resmen remake yaptılar 2 3 farklı silah eklediler ama oyunun ruhuna dokunmadılar. COD serisi ne yaptı uzaya çıktı oyuna perk sistemini getirdi adamlar jet gibi koşup kuş gibi uçmaya başladı bu ww2 yi yapacaklarına cod 2 remake yapsalardı alırdım tarafın belli silahın belli yeteneğin kadar oynayabiliyorsun, oyunun open betasını indirdim oynadım beğenmedim multisini beğenmediğim bir oyuna da 209 tl para vermem zaten bu tarz oyunların alınma amacı benim gözümde multisidir bu sene yine hevesle beklediğim ww2 olacağını duyduğumda çok mutlu olduğum COD benim için artık bitmiştir önümüzdeki sene de bu olmadı alın bir ww2 oyunu daha demeyeceklerine göre bir kaç yıl daha COD oyunu almayacağım garantilenmiş oldu.
Oynayan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama Rising Storm Vietnam 'ın 39tl olduğu yerde benim gözümde bu oyun 209tl etmez almak isteyen arkadaşa da saygı duyarım.
Oynayan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama Rising Storm Vietnam 'ın 39tl olduğu yerde benim gözümde bu oyun 209tl etmez almak isteyen arkadaşa da saygı duyarım.