Günlük: EU4 - Başlangıç Ekranı, Vassal Devletlerde Misyonerlik ve Modlama Değişiklikleri
Bu vassal mevzusu saçma olmuş. Vassalın dinini niye yayayım arkadaş? Madem vassalın dini yayılacak niye benim misyonerim gidiyor? Ben sünniyim benim din adamlarım gidip hristiyanlığı mı yayacak? Böyleyse çok saçma. Benim din adamım benim dinimi yayar. Bu ayrıca şöyle olabilse daha güzel olur. Vassallarım ve sınır komşularımda diplomasi ekranında aynı ajanlık gibi bir sistem olur. O ülkede misyonerlik faaliyeti başlatırım. Bana sınır olan vilayetlerde başlar içe doğru yayılır. Oda kendi din adamlarıyla sınır kasabalarda tedbir alabilir.
[+] 2 üye Semavi7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Başlangıç Ekranı, Vassal Devletlerde Misyonerlik ve Modlama Değişiklikleri - Yazar: Semavi7 - 17-10-2017, 16:55

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.