15-11-2017, 15:53
(14-11-2017, 13:08)Awake : Battlefield deneyimlerime göre oyun silahları açtıktan bir süre sonra monotona bağlıyor. Yapacak yeni bir şey olmuyor, açacak yeni şeyler kalmıyor, devam etmeye sebep bir competetive ranked sistemi zaten yok.
Dürüst olmak gerekirse EA burada bana göre düzgün iş yapmış, oyunu uzun süreler oynamaya sebep başarımlar oluşturmuşlar, bütün heroları ilk 10 saatte açıp oyundan sıkılmaktansa böyle olması daha iyiydi.
Oyunun betasını beğendiğim için Kore VPN'i ile 162TL'ye ön sipariş verdim, 300 liralık fiyat etiketini çok bulan var ise öneririm.
Almayı düşünmüyorum oyunu. FIFA 2017'den sonra bu firmadan bir şey almayı pek düşünmüyorum.
Bu olayı şu şekilde düşünelim. Ben FIFA 2019'u alıyorum ve Barcelona veya Real Madrid oynamak istiyorum. EA bana diyor ki biz senin yerine düşündük ve sıkılmaman için seçmeni engelledik. 40 saat oyna daha sonra seç bu senin için daha iyi. (Parayı verip hemen seçebiliyorum ama bu çok ilginç.) Belki ben akşam 1-2 saat anca oynayabiliyorum o kadar vaktim yok. Belki oyunu sırf o karakterle oynamak için aldım. Yani nereden bakarsan bak bu saçma bir karar. Reddit kullanıcıları ve diğer insanların da bu kadar tepkisini çekmesinin sebebi bu.
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."