17-11-2017, 17:45
(17-11-2017, 13:55)Semavi7 : Süper. Japon ana karasına sovyetlermi kondu. Birde atom atsan tam olacakmış fakat atomdan beter etmişsin. Ana karasına yakın hava üssü yapmana izin vermicekti.Yok Sovyet nasıl korusun dümdüz girdi oda Kore'yi, Çin'in çoğunu aldı. Japonya neredeyse tüm askeri gücüyle ana karasına çekilmiş. Adaya bir çıkşak gerilla harbi ile belki yıllarca sürecek bir harp olacaktı. Gidip 3 milyon kayıp vereceğime (ki adaya çıkabileceğimi de pek sanmıyorum 2,7 milyon Japon personeli her köşede bekliyor) onu açık hava hapishanesine dönüştürmek daha makul geldi. 3500 stratejik bombardıman+ 500 NAV + 1000 Avcı + 120 Denizaltı ile ile (yarısı demode) Japonya açık hava hapishanesine kolayca döndü. Bir yerden sonra bombardımanı büyük oranda kestim ve Almanya'ya yöneldim. Alman şehirleri de terörden nasibini aldı.
![YOpbjE.jpg](https://i.hizliresim.com/YOpbjE.jpg)
Fakat bombardımanın amacı bir yerden sonra Sovyet'lerin önünün kesmek oldu ve Berlin ve Viyana'ya kızıllardan önce girdik.
(17-11-2017, 15:47)Anubis : Sonsuz savaş serisi mi başlıyor=) Bir dahakine tank olsun tank bey diyelim.
Yok be ya :D Belki sonsuz Kamikaze görürsünüz :D, 2 tane konu sadece ötesi olmayacak :D
(17-11-2017, 17:35)Kaiser-i Rum : Napak
Get Some İBRET