EU4: Cradle of Civilization - İlk Görüşler ve Sorular
Osmanlı ile ilk oyunumu açtım. Anadolu'yu kısmen de olsa birleştirdim ve Bizans'ı bitirdim ve başını Memlük'ün çektiği koalisyon savaşına girdim. Ankara Savaşı ile elden çıkan devletleri ele geçirmemiz için puan vermemiz ve koalisyon yememiz çok can sıkıcı. Her ne kadar benden sayıca fazla olsa da koalisyon ordusu yendim ve Suriye'yi aldım ama bu süreçte MP bitti ve ekonomim büyük zarar gördü. Osmanlı çok güçlü özellikle 1600'lü yıllarda nerflenmeli demiştim ama sırf nerflemek için de bunu yapmak saçma olmuş.
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4: Cradle of Civilization - İlk Görüşler ve Sorular - Yazar: strateggy - 19-11-2017, 21:59

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.