Bilgi: Hearthstone - Kobolds & Catacombs Kart Tanıtımları ve Bilgiler
Rogue'a secret mı gelmiş ben mi yanlış görüyorum ???
Biraz kartlara yorum yapacak olursak, Feral Gibberer'ın herhangi bir şekilde kullanılabileceğini zannetmiyorum. Beast falan olsa tamam da, bu şekilde kurtarmaz.
Secretlar orta.
Dragon kartı aggro decklerine karşı çok sert bir kart olarak kullanılabilir.
Shaman weapon'ını diğerlerine nazaran zayıf buldum, mana maliyeti çok fazla bi kere.
Druid kartı çok opsiyonel olmuş, diğer kartları görmeden ne kadar iyi kötü yorum yapamadım ama fena değil gibi.
Silver hand recruits bufflayan kartın iş yapabileceğini zannetmiyorum... Tabii ki olası senaryolar var ama bu kart o kart değil :D
Hunter legendary'si çok süper bişey değil, özellikle hunter decklerindeki low mana beastleri göz önünde bulunduracak olursak kötü denebilir. Ancak deathrattle'ı combo yapıp bi kaç kez kullanabilirseniz iyi olabilir.
Warrior kartıda orta derecede bi kart, late e saklamanız lazım ve mekaniği bilmiyorum ama eğer bu upgrade olayı kart sadece elimizdeyken oluyorsa zor.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Hearthstone - Kobolds & Catacombs Kart Tanıtımları ve Bilgiler - Yazar: ZenderX - 20-11-2017, 23:22

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.