Bir gün HRE olmak her Burgundy Dükü'nün hayaliydi. 1444 yılında Philippe hem bu amaçla, hem de Paris'te ki Kral'a karşı HRE'ye katılmıştı. 1473 yılında, Avusturya Arşidük'ü vefat edince ve çok iyi bir yönetim göstermeyince, Wurzburg,Trier,Köln Archbishopları ve Brandenburg Markgraf'ı HRE'yi Burgundy Dükü Birinci François'i yönetmesini istediler ve Aachen Diyet'inde François Imparator ilan edildi.
Hainaut'u release ettim, böylece girebildim dostum.
30 Ağustos 1473'te o elim haber geldi. İmparator'un müttefiği olmasına rağmen Avusturya Dük'ü, Free City of Ravensburg'a saldırdı. Bu haber karşısında şoka uğrayan İmparator, ne yapacağını bilemiyordu.
Bu durumla karşılaşmış olanlar, müttefiklerimi çağırabiliyor muyum ? Reddedersem ne olacak ? Help plox.
Daha yeni İmparator olan François rüştünü ispatlamak zorundaydı. Free City of Ravensburg'da ki halk Imparatorlarına muhtaçtı. Büyük savaş artık kaçınılmazdı. Burgundy'nin kaderi bu savaşa bagliydi.
Hainaut'u release ettim, böylece girebildim dostum.
30 Ağustos 1473'te o elim haber geldi. İmparator'un müttefiği olmasına rağmen Avusturya Dük'ü, Free City of Ravensburg'a saldırdı. Bu haber karşısında şoka uğrayan İmparator, ne yapacağını bilemiyordu.
Bu durumla karşılaşmış olanlar, müttefiklerimi çağırabiliyor muyum ? Reddedersem ne olacak ? Help plox.
Daha yeni İmparator olan François rüştünü ispatlamak zorundaydı. Free City of Ravensburg'da ki halk Imparatorlarına muhtaçtı. Büyük savaş artık kaçınılmazdı. Burgundy'nin kaderi bu savaşa bagliydi.