05-12-2017, 18:56
(05-12-2017, 18:25)strateggy :(05-12-2017, 17:13)Feldmarschal :(05-12-2017, 08:09)Lothebork : 150 AE nedir yahu. Sıra sende @Feldmarschal
Sıra zaten bendeydi ben oynuyodum bugün atıcaktım resimleri zaten @strateggy beni işaretlemişti neyse bende şimdi oynayım bari yeni save :D
Dün o kadar konuşmuştuk hepsi boşa çıktı. En iyisi sen bu dönemi bir geçiş dönemi olarak oyna. -Oyunda çok tecrübeli değilsin diye söylüyorum yanlış anlama- Ekonomik ve askeri olarak Osmanlı seferine hazırla senden sonraki oyuncu ise sefere çıksın. Bu sırada yenmesi kolay devletlere de savaş açarak genişleyebilirsin.
Sorma yahu o kadar dikkatle oynadım ama ben musashayıda almıştım sonra 26 parça gemi bastım ticaret çok iyi olmuştu +6 gelir vardı :D evet biraz tecrübesizden ziyade oyunun güncellemesiz halini ilk çıktığı zamanlar deli gib oynardım ama tabi korsana güncelleme gelmiyo bende takip etmiyodum sonra tabi cahil kaldık dlc devrimiyle :D tamam o zaman ben hazırlarım zaten ben moscova ve avusturyayı dost ediniip memlükü yıkmak istiyorum ticaret yolu için iskenderiye falan neyse bakalım artık