(01-01-2018, 22:17)altnkurt : Oyundaki bir çok özelliği ve bonusları da iptal etmiş oluyorsun. En basitinden Hollanda Cumhuriyeti gibi oyunun en op yönetim biçimlerinden birisini silmiş oluyorsun.
Bonuslar derken artı ve eksi bonuslarda gidiyor yani durum yine aynı. Hollanda cumhuriyeti ile oynamayanlar için yararlı bir paylaşım diyebiliriz o zaman.
(01-01-2018, 22:34)glorfindel : Hahaha şu oyunu oyun yapan parametrelerden biride olaylardır(veya eventler) Oyunun tuzu biberidir.Yeri gelir 0/0/1 lik varisin avda ölür. Yeri gelir müttefiğinle aranda sınır karışıklığı çıkar. Yeri gelir Napolyon imparator olur. İşte bunlar hep olaylarladır.İşin anlamadığım kısmı Osmanlı ile oynayan bir insan nasıl varis seçecek varis seçme olayı da olaylar mekaniğiyle gerçekleşiyor
Tuzu biberi ama yama yapılamayan bir kısım ve ingilizce seviyesi yeterli olmayanlar için okumadan tıkla geç bir kısım. Ben Osmanlı ile oynamıyorum. Oyunun en önemli parametrelerinden ama bazı olaylar birbirini sürekli tekrar ediyor. Anlatmak istedigim böyle daha iyi böyle oynayın degil benim gibi bundan rahatsız olanlar varsa oyunu böyle oynayabilirler di :)